Suprug ju je varao, a ona mu je za osvetu stavljala laksativ u piće i uništila Porše

Agencije
Suprug ju je varao, a ona mu je za osvetu stavljala laksativ u piće i uništila Porše

Proživjela je osam mjeseci pakla.

Jedna od najpoznatijih britanskih preduzetnica koja stoji iza brenda Ultimo, Mišel Mone (43) u javnosti je poznata kao "kraljica donjeg rublja".

U februaru ove godine je izdala autobiografiju pod nazivom "My Fight To The Top " u kojoj je ispričala sve o njenom razvodu sa Majklom.

Ovaj par se 2008. godine uselio u ogromnu vilu, kakvu je Mišel oduvijek sanjala. Ona je patila od opsesivno-kompulsivnog poremećaja zbog kog nije mogla da trpi nered u sopstvenom domu. Mišel priznaje da je to posljedica dubokog nezadovoljstva i neplanirano je o svemu vodila računa.

Međutim, problemi u braku su počeli još davne 1999. kada je pokrenut brend Ultimo. Iako su svađe bile konstantne a seksualni život nije ni postojao, Mišel nije ni pomišljala na razvod. Ona dolazi iz sredine u kojoj ljudi istrpe sve, bez obzira na okolnosti.

U ljeto 2011. godine je zaposlila Samantu Ban kao šefa dizajna, koja je bila 9 godina bila mlađa od Mišel.

“Pošto je imala problema sa svojim dečkom, uzela sam je pod svoje i predložila joj da živi u našoj gostinjskoj kući. Prema Samanti sam se ponašala kao prema članu porodice. Međutim, ubrzo je počela da pretjeruje”, sjeća se Mišel.

Počela je da flertuje sa Majklom i u periodu Mišelinog odsustva van zemlje, Samanta se uspješno trudila da dođe na mjesto supruge. Kada je Mišel to uvidjela, pitala ga je da li je istina da su ljubavnici, na šta joj je on odgovarao "Ti si luda, moraš na lječenje".

Jednu noć joj je prekipjelo jer ih je zatekla kako se zajedno vraćaju kući u pola noći. Poslije tog incidenta su zaključili da im je brak okončan, iako je Majkl poricao prevaru. Kako bi sve ubijedila da nije luda, unajmila je privatnog detektiva koji je slikao scene prevare na djelu.

“Prvo sam osjetila tugu, a onda bes. Majklu sam poslala poruku da je razotkriven i nožem izgrebala njegov Porše, a Samantine stvari sam izbacila iz kuće”, sjeća se ona.

Preljubnički par je poricao sve dokaze, navodeći Mišel da plati za svu štetu. Poslije svega, nastavili su da žive zajedno narednih osam mjeseci. Suprug je pokušao da je istera iz kuće, na šta je ona odgovarala podmetanjem laksativa u kafu i bacanjem odjeće u smeće.

Za tih osam mjeseci pakla borili su se za premoć u firmi, gdje je na kraju Mišel pobjedila.

“Nakon svega Majkl me je ostavio na miru. Čula sam da je zajedno sa Samantom osnovao firmu, i ovom prilikom im želim sve najbolje”, rekla je Mišel za kraj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana