Ствари које зрео мушкарац никад не би требало да уради

Глас Српске
Ствари које зрео мушкарац никад не би требало да уради

Многи односи престају због разлика у нивоу зрелости. Један партнер можда планира за будућност , а други може бити забринутији за добијање нове видео-игре или проналажења новог одијела за слиједећи викенд.

Зрелост се догађа у различитим годинама за свакога.

1. Зрео мушкарац неће избјегавати проблеме

Када дјечак досегне зрелост, почиње да схвата да се закључавањем и скривањем у својој соби од света неће поправити ништа. Зрео мушкарац зна да је најбољи начин рјешавања проблема суочити се с њима и пронаћи рјешење.

2. Зрео мушкарац неће критиковати

Човјек који вас уистину воли никада вас неће критиковати. Било да се ради о вашем изгледу, вашој тежини, послу или надама и сновима.

3. Зрео мушкарац се не боји да покаже своје емоције

Зрео мушкарац зна да емоције нису знак слабости. То је знак да је мушкарац отворен и рањив.

4. Зрео мушкарац вас неће учинити непожељном

Породица и пријатељи су важни, али зрео мушкарац вас неће навести да се осјећате као да нисте приоритет. Умјесто тога, покушаће вас укључити.

5. Зрео мушкарац ће вас поштовати

Постоји много различитих начина да се поштује у вези. Зрео мушкарац никад неће подићи руку на вас. Неће прећи ваше границе или вас исмијавати.

6. Зрео мушкарац има здрав однос са својом мајком

Мушкарац који је зрео има времена за своје родитеље. Цјенио је када су се бринули о њему, и он је сретан што може учинити исто. Међутим, он им не допушта да доносе одлуке умјесто њега.

7. Зрео мушкарац планира будућност

Зрео мушкарац не размишља само о данас. Он може живјети у садашњости, а још планира будућност. Зна да је важно планирати за оно што ће доћи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана