Šta zvijezde misle o seksu? (70+)

Huffington Post
Šta zvijezde misle o seksu? (70+)

Ako je vjerovati poznatim ličnostima, strast ne umire ni u poznim godinama života. Evo šta zvijezde (70+) misle o seksu:

Džejn Fonda (77):“U 77. mogu da kažem da nikad nisam imala tako dobar seksualni život, kao sad. Kad sam bila mlađa, mnogo toga me je sputavalo. Nisam znala za čim žudim”.

Beti Vajt (93):  “Nemam ljubavnika, ali kad bi Alan ili Robert Redford bili u blizini, imali bismo vrlo aktivan seksualni život. Da li požuda umire s godinama? Još čekam dan kad će se to ostvariti. Seksualna želja je kao starenje - sve dolazi iz glave”.

Džek Nikolson (77):“Ako bi muškarci bili iskreni, priznali bi da sve što rade čine kako bi vidjeli žene. U nekim periodima života bio sam neodoljiv ženama. Nisam više u toj fazi i to me čini tužnim. Međutim, vjerujem da se moj karakter s godinama drastično popravio, a da sam izgubio neke moći. Sve je u ravnoteži: morate se navići na takva pravila”.

Širli Meklejn (80):“Od kako smo seks i ja prevazišli jedno drugo u mojim poznim godinama, osjetila sam veliko olakšanje. Moje veze sa muškarcima me manje opterećuju, a više se zasnivaju na ravnopravnosti i iskrenosti. Kada se seksualna komponenta uspori, počnemo jedno drugom da govorimo istinu”.

Nik Nolti (74):“Eto šta se dešava: ja govorim o tome kako je biti u sedamdesetim godinama. Znate, kad napunite 70 godina, stvari postaju jednostavnije. Razmišljate o umiranju. Seksa nema…. Možda kod žena nije tako, ali po tome možete tačno pogoditi koliko godina ima neki muškarac”.

Džoan Kolins (81):“Sada kada seks prodaje sve - od usisivača do avionskih karata - trebalo bi da bude prihvaćeno i to da svi treba da uživaju u seksu, bez obzira na to koliko godina imaju. Čini me srećnom kada čitam o parovima koji se vjenčaju u osamdesetim godinama, jer se u njima ponovo probudila izgubljena ljubav od prije pedeset godina”.

Anđela Lejnsburi (89): “Nažalost, ono što se dešava u krevetu obično se smatra najvažnijom komponentom veze, ali to zaista nije slučaj. To neće osigurati da brak traje 40 ili 50 godina”.

Florens Henderson (81):“Još se osjećam kao da imam 28 godina. Nema starosne granice za uživanje u seksu. Postaje sve bolje”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana