Шта звијезде мисле о сексу? (70+)

Huffington Post
Шта звијезде мисле о сексу? (70+)

Ако је вjеровати познатим личностима, страст не умире ни у позним годинама живота. Ево шта звијезде (70+) мисле о сексу:

Џејн Фонда (77):“У 77. могу да кажем да никад нисам имала тако добар сексуални живот, као сад. Кад сам била млађа, много тога ме је спутавало. Нисам знала за чим жудим”.

Бети Вајт (93):  “Немам љубавника, али кад би Алан или Роберт Редфорд били у близини, имали бисмо врло активан сексуални живот. Да ли пожуда умире с годинама? Још чекам дан кад ће се то остварити. Сексуална жеља је као старење - све долази из главе”.

Џек Николсон (77):“Ако би мушкарци били искрени, признали би да све што раде чине како би видјели жене. У неким периодима живота био сам неодољив женама. Нисам више у тој фази и то ме чини тужним. Међутим, вјерујем да се мој карактер с годинама драстично поправио, а да сам изгубио неке моћи. Све је у равнотежи: морате се навићи на таква правила”.

Ширли Меклејн (80):“Од како смо секс и ја превазишли једно друго у мојим позним годинама, осјетила сам велико олакшање. Моје везе са мушкарцима ме мање оптерећују, а више се заснивају на равноправности и искрености. Када се сексуална компонента успори, почнемо једно другом да говоримо истину”.

Ник Нолти (74):“Ето шта се дешава: ја говорим о томе како је бити у седамдесетим годинама. Знате, кад напуните 70 година, ствари постају једноставније. Размишљате о умирању. Секса нема…. Можда код жена није тако, али по томе можете тачно погодити колико година има неки мушкарац”.

Џоан Колинс (81):“Сада када секс продаје све - од усисивача до авионских карата - требало би да буде прихваћено и то да сви треба да уживају у сексу, без обзира на то колико година имају. Чини ме срећном када читам о паровима који се вјенчају у осамдесетим годинама, јер се у њима поново пробудила изгубљена љубав од прије педесет година”.

Анђела Лејнсбури (89): “Нажалост, оно што се дешава у кревету обично се сматра најважнијом компонентом везе, али то заиста није случај. То неће осигурати да брак траје 40 или 50 година”.

Флоренс Хендерсон (81):“Још се осјећам као да имам 28 година. Нема старосне границе за уживање у сексу. Постаје све боље”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана