Шта жене највише цијене код мушкараца, а није новац

Index.hr
Шта жене највише цијене код мушкараца, а није новац

Када дјевојка упозна неког мушкарца, осим начина на који он размишља (и зарађује) примећује још неке ствари које се налазе на листи њој најбитнијих мушких особина.

Да би се заљубила, жени није најважније да је мушкарац згодан и леп. Много је особина које даме стављају испред тога, а на првом мјесту је мозак. Међутим, након што процјене да им се допада мушко размишљање и понашање, на ред долазе још неке ствари које врло лако могу да "заробе" женско срце.

Ево шта по женском мишљењу треба да има савршен мушкарац.

Начин одјевања

Није лијепо судити о некоме на основу тога шта има на себи, али људи то раде, јер је једноставно. Укуси су различити, али једно је сигурно – жене баш нису луде за мушкарцима у мајицама на којима пишу ствари попут "нисам гинеколог, али могу да погледам", као ни онима који се облаче као Питбул.

Став

Срамежљиви мушкарци који стоје у углу неће имати превише успјеха са женама, а неће ни они гласни, иритантни предводници чопора који се чују чим уђете у просторију. Најбоља је нека комбинација између те двије крајности – тип са ставом који се не труди да буде у центру пажње.

Хигијена

Знамо, није лако оцјенити нечије хигијенске навике на први поглед, али на други већ јесте. Један поглед на нокте, зубе и генерално стање мушкарца и отприлике знате са ким имате посла.

Пријатељи

С ким си, такав си – ово сви знамо, а важи и када је ријеч о препознавању доброг или лошег мушкарца. Ни најзгоднији тип на свијету неће имати много успјеха са женама ако је окружен друштвом које тој истој жени није симпатично.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана