Шта привлачи, а шта одбија мушкарце: Савjети Рона Џеремија

hot.hr
Шта привлачи, а шта одбија мушкарце: Савjети Рона Џеремија

Човjек који је спавао са више од 4 хиљаде жена одлучио је да посаветује жене о томе шта мушкарци највише воле. Прочитајте шта најпознатији порно глумац Рон Џереми има да каже.

Не спомињите другог мушкарца

"Ако приметиме да се жена дописује са другим мушкарцем док је са мном или ако видим мушки парфем у купатилу то ме заиста одбија. Ако ишта мушкарцима смета то је помињање неког другог мушкарца", рекао је он.

Будите скромне

"Дjевојка која је добра у кревету обично то не истиче. Хвалисавост је компензација за недостатке. Повучене и скромне жене су многи више привлачније мушкарцима од насртљивих жена које се труде да се истакну"

Обратите пажњу на оно што мушкарац воли

"Неки мушкарци су покорни и воле када је жена доминантна, а неки не. Обратите пажњу на оно што га пали, на оне ствари које му се свиђају и на оне које му се не свиђају. Воли да му дирате брадавице? Ја не, али неким мушкарцима се то допада", каже Рон.

Нека секс буде природан

"Ово важи и за стваран живот и за моје филмове. Не форсирајте коментаре у кревету током секса и дишите природно. Ако жена током секса форсира изразе лица то је очигледно. Због тога изгледа као да се превише труди да остави утисак. Можда понекад жене током секса имају необичне изразе на лице, али природне а то је мушкарцима узбудљиво зашто што тада знају да жена ужива"

Ентузијазам

"Већина мушкараца ће се сложити са тим да ћемо се прије одлучити за ентузијазам него за привлачност. Одабраћемо ону дјевојку која је узбудљива прије него ону која изгледа прелијепо сваки дан у недјељи. Мушкарци препознају када нека жена ради нешто само како би њима било пријатније а то им није узбудљиво"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана