Шест правила у сексу које сваки мушкарац мора поштовати

Агенције
Шест правила у сексу које сваки мушкарац мора поштовати

Када је секс у питању неки мушкарци живе у заблуди.

Зато, ако имају намjеру да воде активан сексуални живот, морају поштовати нека правила и знати како да се лијепо односе према нежнијем полу.Доносимо ваш шест правила које свакако вреди поштовати.

Ако нешто иде добро, наставите то да радите

Не постоји ништа горе од мушкарца у кревету који ничим изазван одлучи да промкени ритам. Ако предигра иде у добром смкеру и партнери ухвате њежан ритам, нема потребе за промкеном. Не постоји ништа горе него кад мушкарац у једном тренутку постане груб, брз и жесток.

Људи имају стидне длаке

Ако од жене очекујете да увокек буде беспрекорно обријана, онда вам је боље да и ви почнете да се бријете. Размислите, потпуно је необично да од своје партнерке очекујете да нема баш ниједну стидну длаку.

Дроље не постоје

Неко ко је имао превелики број сексуалних партнера за ваш укус, не морате с њим спавати. Неко ко вара, лаже и невкеран је партнеру, тај је варалица и лажов, и неко с ким не морате дкелити постељу. Такви људи могу бити и жене и мушкарци али, занимљиво је да се у том случају само жене називају дрољама. Дакле, дроље заправо не постоје!

Заштита је обвезна

Немојте се правити блесави и до задњег тренутка глумити да немате кондом. Сваки нормалан, слободан мушкарац увокек га има код себе. Ако га немате или мрзите да га носите, или одбијате носити јер вам то вкера не допушта или једноставно не знате шта је кондом. У сваком случају ако не желите да носите кондом, очигледно је и да не желите да имате секс.

Порнићи нису стварност

Ствари које научите из порно-филмова попут токела без длака и узбудљивих звукова неизмкерног задовољства, нису стварност. Јасно нам је да већина мушкараца током одрастања учи сексуалне трикове из порно-филмова али, када се једном сусретнете с правом женом (а не порно-глумицом) врокеме је да све те трикове одбаците.

Вече не значи увијек добро

Неки мушкарци сматрају да су ради завидне величине свог пениса "дар с неба" сваког жени. На ваше велико разочарање та тврдња је чиста глупот. Велики пениси су најчешће мрвицу већи од просјечног пениса или пак толико велики да током секса умјесто ужитка, узрокују бол.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана