Седам ситуација када није у реду да правите љубоморне сцене

Агенције
Седам ситуација када није у реду да правите љубоморне сцене

Када сте јако заљубљени, у трен ока може вам се догодити да осјетите нападе изузетне љубоморе.

За почетак, удахните дубоко и смирите страсти колико је могуће. Излажемо вам седам ситуација због којих заиста нема потребе да се нервирате и падате у очај.

Има јако блиску пријатељицу

Уз хиљаде дјевојака које је могуће означити као предмет њихове сфере интересовања, већина момака није претјерано одушевљена када се нађе у ситуацији гдје треба да се скраси. Уколико сте заједно, значи да је у вези највећим дијелом због вас самих, јер жели да буде управо са вама. Његово мишљење је да се истичете у мору осталих припадница љепшег пола - укључујући и оне које су његове другарице. Без обзира на то у шта већина људи вјерује, платонска пријатељства постоје.

Када лајкује Инстаграм фотографију неке дјевојке

Ок, наведена ставка уме посебно да нас изнервира. Јасно нам је да он зна да можете да пратите његову активност на друштвеним мрежама. Зато, увјеравамо вас да је мишљења како вас поступак стављања малог црвеног срца на нечију објаву неће увредити. То стварно није велика ствар.

Када погледа другу девојку

Колико год да је опседнут вама, ваш дечко и даље има очи. Ситуација је једнака оној када ви уочите неког згодног дечка у превозу - не значи да аутоматски желите да будете са њим, већ га је само лијепо посматрати. Нема мјеста љубомори, будите свјесне да сте ви његова омиљена особа коју би заувијек волио да гледа испред себе.

Када НИЈЕ у лошим односима са бившом

Постоји разлог због којег нису заједно. Нека вам то увијек буде на уму. Сада је са вама, с разлогом! Толико је једноставно. Чињеница да се не гнуша своје бивше дјевојке добар је знак. Одабрале сте зрелог и квалитетног мушкарца.

Када има целебритy црусх

Све смо ми у одређеном тренутку поставиле фотографију популарног глумца на позадину нашег телефона, компјутера. Фантазије су нормалне, али реалност је далеко боља. Немате разлога за бригу.

Када проводи вријеме са мушким друштвом

Као што ви обожавате недјељни бранч са најбољим другарицама, тако је његов еквивалент одлазак на пиво са другарима. Ово не значи да не воли да проводи време са вама.

Када друга дјевојка гледа у њега

Та дјевојка вам ласка! Ви сте она која је са неким вредним загледања. Ваш момак је нечији хот гај из буса. Само напред.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана