Седам разлога зашто неке жене привлаче погрешне мушкарце

B92
Седам разлога зашто неке жене привлаче погрешне мушкарце

Постоје неке жене које увијек привлаче погрешну врсту мушкараца.

 Разјаснимо нешто – ти токсични мушкарци су оштећени Ипак, мора постојати нешто што их гура према вама, зар не? Не може бити само случајност.

Дакле, размислимо о томе. Што би могли бити разлози зашто су отровни мушкарци привучени вама?

Ево неколико могућности:

1. Имате ниско самопоуздање

Примјећују да се ви уистину не волите, тако да не осећају ни да би они требали, пише Атма.хр.

Лако је постати нечија жртва и ући у тај токсични круг ако се не цијените онако како бисте требали, пише Мyстицал равен. Токсични мушкарци се боје жена с високим самопоштовањем, јер знају да имају стварно високе стандарде кад је у питању мушкарац и зато су привучени несигурним женама.

2. Превише сте добри

Токсични мушкарци ће ово користити. Знају да нисте особа која ће се жалити или им показати што заслужују. Превише сте добри, превише љубазни и ​​имате превише разумијевања, то је ваш начин на који му поручујете да се можете наставити понашати као пропалица. И вјерујте ми, хоће.

3. Превише сте саосјећајни

Људи кажу да се супротности привлаче. То звучи романтично у одређеној мјери, али у овом случају, то је једноставно уврнуто. Токсични мушкарац ће пронаћи своју савршену “жртву” у својој саосећајној девојци, јер ће стрпљиво слушати све његове проблеме. Ако имате емпатичну душу, осјетићете жаљење према њему и желићете му помоћи. Већина њих лаже и глуми као да су професионални глумци, само да би добили мало саосјећања и користили ситуацију онако како то желе. Али, на крају, плаћате цијену.

4. Познато је да сте особа која жели „поправити” друге

Имате романтичне слике у глави о томе како љубав може премјестити планине и промјенити све. Вјерујете да ваша љубав и помоћ могу заправо позитивно утицати на њега и да ће се на крају промјенити. Али погодите шта – то се никад неће догодити! Оштећене и токсичне особе имају проблеме које морају ријешити професионалци, а не њихове дјевојке.

5. Разочарани сте у љубави

Можда сте једном већ били превише повређени. Није лако исцијелити сломљено срце. Токсични мушкарци намиришу те ствари и привучени су вама због тога што знају да ће лакше искористити некога чији је поглед на љубав тренутно искривљен. Ви падате на њих јер су лукави и знају да вас могу преварити јер сте тако крхки.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана