Седам највећих мушких тајни

Агенције
Седам највећих мушких тајни

Ове мушке тајне помоћи ће вам да схватите како функционише ум мушкарца.

Везе често знају да буду пуне неспретних ситуација, углавном због тога што мушкарци и жене не знају да прочитају сигнале које међусобно шаљу. Како би свима олакшао ову ситуацију, Роберт Мани, аутор књиге " he guys' guy's guide to love" женама је открио мале мушке тајне које ће им помоћи да схвате како функционише ум мушкарца.

1. Несигурни су

Већина фрајера признаје да се у њима крије зрнце несигурности када прилазе жени која им се свиђа, чак и када дјелују да су потпуно сигурни у себе.

2. Повремено желе да замјене улогу ловца и плијена

Мушкарци воле да се играју ловца, али такође желе да буду "плијен" због тога што често не знају правилно да прочитају наше сигнале. Зато ће вам бити захвални ако им јасно дате до знања да вам се свиђају.

3. Не памте детаље

Док ми у својој меморији држимо све ситнице које смо сазнале о њима, они своју "филтрирају" и не памте многе ствари које подјелимо с њима. Међутим, то увијек надокнађују. Када им испричате неки свој проблем, они ће одмах покушати да вам помогну да га ријешите (и онда заборавити на њега).

4. Воле када цијените њихов смисао за хумор

Наравно, воле и када им то покажете, зато се без проблема гласно насмијте њиховим шалама (ако су вам заиста смијешне).

5. Пут до њиховог срца заиста иде преко желуца

Обожавају да једу, не скривају то и зато ову информацију добро искористите. Ако не волите да кувате, изађите с њим на мјеста гдје има хране, сигурно ће то да цијене.

6. Желе дјевојку коју могу да одведу код маме

Чак и ако то не уради одмах или жели да чека с упознавањем, мушкарац уз себе увијек жели дјевојку коју може да представи породици и пријатељима.

7. Добар мушкарац не жели да се мијењате због њега

Будите најбоља верзија себе, осјећајте се пријатно и он ће бити срећан уз вас. Не допуштајте несигурним мушкарцима да вас мијењају због својих комплекса. Ако вас не воли онакву каква јесте, онда заслужујете бољег фрајера.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана