Сазнајте какав вам мушкарац треба према мjесецу у ком сте рођени

B92
Сазнајте какав вам мушкарац треба према мjесецу у ком сте рођени

Сви који вjерују у хороскоп вероватно су се понекад запитали да ли им он може помоћи у откривању идеалног партнера.

У односу на мjесец у ком сте рођени можете открити какав мушкарац је као створен за вас.

ЈАНУАР

Мушкарац за вас ће се кад-тад појавити, а препознаћете га по снажним амбицијама и љубави према послу. Управо зато што сте такви и ви сами. Знате који су вам снови и сигурно корачате ка њиховом остварењу. Зато вам је потребан неко ко ће моћи да трчи заједно са вама и да вам буде подршка. Само таквог мушкарца неће уплашити ваша снажна природа и жеља за успијехом.

ФЕБРУАР

С обзиром на то да сте непредвидиви и пуни живота, потребан вам је стрпљив, али истовремено и знатижељан мушкарац. Неко ко ће вас вољети и када сте у расположењу да пођете на пут у непознато и када сте тихи, замишљени и рањиви.

МАРТ

Заслужујете некога ко ће вас третирати онако како доликује. С обзиром на то да сте неко ко се саосјећа са другима, да сте искрени и паметни - такав мора бити и ваш савршен мушкарац. Будите стрпљиве и доћи ће онај ко ће вас ставити на прво мјесто, ко ће обожавати све ваше особине и неће му пасти на памет да вас искористи.

АПРИЛ

Сачекајте да се појави онај ко ће се заљубити у вашу јединственост. Од ње су многи побјегли и многи су се плашили тога што не желите да кријете емоције, али онај ко је прави за вас биће довољно самоувјерен да остане.

МАЈ

Треба вам неко ко може да прати ваш темпо. Као особи са изузетним фокусом, мотивом и страшћу, не треба вам неко ко ће упорно каскати за вама. Сасвим је у реду да свако од вас двоје води свој живот, али да сте у исто вријеме ту једно за друго и бодрите се не бисте ли били бољи и успјешнији.

ЈУН

Треба вам неко коме неће бити проблем да се емотивно потпуно отвори и ко се неће уплашити своје рањивости. Наравно, то не подразумијева да некоме будете раме за плакање или да поправљате све оно што су му други у животу покварили. Вама је потребан неко ко ће вас вољети као и ви њега.

ЈУЛ

Треба вам мушкарац који ће обожавати да будете оно што јесте. Природа вам је таква да привлачите све око себе, зато заслужујете неког ко је довољно сигуран у себе и то му неће сметати. Не треба вам неко ко ће вам рећи да треба “мало да се смирите” да би се он осјећао боље у својој кожи.

АВГУСТ

За вас је неко ко се не боји да буде искрен, ко ће вам рећи чак и оно што не желите да чујете. Ваша личност је многима узор и имате карактеристике правог вође, зато вам је потребан довољно јак мушкарац који неће дозволити да радите баш све што пожелите, поготово да газите преко њега. Што не значи да он неће бити поносан на вас. Једноставно, држаће вас у равнотежи.

СЕПТЕМБАР

Никада не желите да престанете да учите нове ствари и стичете нова искуства. Зато вам је потребан партнер који вас у томе неће кочити. Али и неко коме неће бити тешко да се мало више потруди не би ли загребао дубље до вашег срца.

ОКТОБАР

Имате толико много љубави и доброте да их људи често узимају здраво за готово. Зато ваш мушкарац треба да има исте или сличне карактеристике да би у ваш живот унио још више радости и љубави, а не бол и патњу.

НОВЕМБАР

Изузетно сте радни и креативни, али понекад умијете да будете и повучени и тихи. Зато вам је потребан мушкарац који ће волети све ваше стране и који ће се увијек трудити да се ви осјећате опуштено. Сачекајте онога ко ће вас волети такву каква јесте.

ДЕЦЕМБАР

Вама треба неко ко ће увијек бити спреман на забаву. Ви сте ведра особа, пуна енергије и треба вам неко ко ће вас подстицати да се такви и развијате, а не неко ко ће вас кочити. Мушкарац који је за вас вољеће вашу духовитост и блесаву природу, али ће бити и довољно озбиљан када је то потребно. Прије свега, за вас је неко ко може да вас насмије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана