Савјети порно глумице: Ево како до савршеног секса

cosmopolitan.rs
Савјети порно глумице: Ево како до савршеног секса

Често чујемо различите савjете како да побољшате секс, али никако да доживите оргазам бучно и јако као у порно филмовима. Такође, без праксе никада нећете успети да сазнате шта је најбоље за вас и вашег партнера, макар прочитали и најбоље књиге помоћи на свијету.

Можда вам само треба тај мали корак да коначно можете погледати вашу другу половину у очи и знате да сте имали најбољи секс на свијету, а ко може боље да вам помогне него глумица која сигурно зна шта код ње пали.

Овога пута, порно глумица Таша Рејн одлучила је да подјели неколико савјета како би парови поново пронашли своју страст у кревету. Наравно, живот није порно филм, али колико год порнићи били претјерани, понеки трик можете искористити.

1. Оргазам

У порно филмовима најчешће прва оргазам доживи мушкарац, па тек онда жена, ако се то уопште и деси. Без обзира на све, Таша каже да је прва ствар до бољег секса брига да жена прва дође до врхунца. И то под обавезно! Пренесите свом драгом – ипак је у питању савјет из прве руке!

2. Љубљење

Када упореди то са порно филмовима, Таша каже како у сваком филму сцена креће са љубљењем. То сигурно има својих разлога, па би страствено љубљење требало постати саставни део ваше предигре.

3. Играње улога

Као порно глумици, Рејнова признаје да у сваком филму игра другачију улогу и да је схватила да играње улога само по себи може да буде јак афродизијак. Сазнајте ваше омиљене улоге.

4. Издржљивост

Нико не тражи да секс траје као фудбалска утакмица, али издржљивост би могла да буде кључ за бољи секс. За то је потребна пракса, али сигурно пракса која ће вам се јако свидјети.

5. Самопоуздање

Без бриге, не морате да изгледате као манекенка, а ваш дечко као Рајан Гослинг да бисте уживали у сексу. Али јесте важно да се осјећате као најлепша жена на свијету, јер знате шта – ви то и јесте! Најважније је ваше самопоуздање.

6. Гледајте порно филмове

Очигледан савјет једне порно глумице, зар не? Ипак, Таша савјетује да сазнате шта вас највише узбуђује и пробате то да уведете у свој сексуални живот. Мало истражите и не заборавите: вјежбом се долази до савршенства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана