Правила жена које обожавају секс

Cosmopolitan.hr
Правила жена које обожавају секс

Дjевојке које воле секс и уживају у њему откриле су тајне помоћу којих остају у "форми". Не мислимо при томе само на гипкост. Прочитајте њихова искуства...

Будите спремне

"Три пута недjељно вjежбам јогу. Поносна сам што могу да изведем незамисливе покрете и позе. Ако ништа друго партнер ће ме памтити по томе."

"Током дана искористим неко вријеме на маштање о секс, па чак и на пословном састанку. То ме одржава у неком срећном узбуђењу, чини ме срећном и даје ми енергију за секс кад стигнем кући."

"Водим секси дневник у који записујем сва своја искуства, добра, лоша, забавна, романтична па чак и она катастрофална. Кад осјетим да ми веза улази у рутину читам га и подсјетим се колико могу да будем добра."

Соло акција

"Не одричем се мастурбације ма како добар секс био у вези. То вријеме 'само за мене' одржава ме живом. Мало је себично али гарантује да ћу остати повезана са својим потребама."

"Гледам себе голу након туширања. Понекад се чак гледам у огледалу док се самозадовољавам. Ти тренуци ми помажу да се сјетим како моје тијело није тек вјешалица за одјећу него је сензуално, пожељно...."

Преко потребни додаци

"Неки увијек са собом имају пеперминт, а ја ђумбир. Пре дејта поједем мало. Освјежава ме споља и изнутра, а неки тврде да је он афродизијак."

"Своје секси играчке не чувам само за себе."

Фантастична предигра

"Кад видим да мој дечко не планира да направи први потез ја сам та која иницира секс."

"Гледам га право у очи током читавог састанка. Осјећа да сам фокусирана само на њега и постаје нестрпљив да стигнемо негдје гдје ћемо бити сами."

"Љубљење је предигра за предигру."

"Волим да будем на њему док му пружам орални секс тако да и ја добијем оно што желим. 69 звучи познато? Само се мало више нагнем напред тако да могу контролисати шта ради. То је одличан начин за подучавање дечка који није вешт у оралном сексу."

Главни догађај

"Понекад уживам у злочестим причама током секса. Поготово кад сам с новим дечком и не познајемо се добро. То ме узбуђује и уз то сазнајем шта он воли, а он шта ја волим. Све је занимљивије и никад не знаш у ком смијеру ће се све развити."

"Волим мушкарцу да дам до знања да је на добром путу. Понекад то чују и комшије, али зашто не подјелити срећу и с другима?"

"Никад не одбијам секс. Можда то звучи лоше али у вези сам годинама и одбијам да уђем у клуб жена које се извлаче због умора и главобоље. Кад сам уморна мање сам активна али само у почетку. Загријем се како узбуђење расте."

"Све ћу испробати барем једном. Ако ми је прва реакција на његов предлог одбојност, понекад и гађење, то је знак да се треба да се натјерам да то испробам. Не могу научити ништа ново ако избјегавам неуобичајене ствари."

"Побринем се да ствар потраје довољно дуго помоћу 'стиска'. Обгрлим корјен његовог пениса палцем и кажипрстом и направим притисак. То га успорава и даје мени више времена за ужитак."

"Држим очи отворене с времена на време. Волим се повезати на тај начин с партнером па чак и кад он има затворене очи то ми помаже да уживам у тренутку."

"Смијем се у кревету. Добар секс ме чини срећном. Зашто то не показати?"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана