Poruka frajera iz Beograda hit na mrežama: Djevojke prestanite, izgledate kao meso u vitrinama!

B92
Poruka frajera iz Beograda hit na mrežama: Djevojke prestanite, izgledate kao meso u vitrinama!

"Da li zaista želite da budete deo vitrine sa izloženim mesom koje se naravno jednom upotrebi, zasiti se čovek, i sledeći dan gleda drugo parče?", zapitao se jedan Ličanin stacioniran u Beogradu. On se na fejsbuku predstavlja kao Capitano, a njegov status je izazvao potpunu euforiju na društvenim mrežama.

Njegovo viđenje fotografija djevojaka po društvenim mrežama vam prenosimo u cijelosti...


"Hajde da probamo da budemo realni u narednih nekoliko redova.
Neko vrijeme samo htio da uradim ovakvu fotku, čisto da razjasnimo nešto.
Realno i objektivno gledano 99 od 100 muškaraca bi, na sam ovo prikazano na fotkama, reklo da bi spavalo sa svakom djevojkom sa fotke.
Lijepe zadnjice, dopadljive poze, pa zašto da ne?

Ali, druga činjenica je da bi bar 95 od tih 99 muškaraca samo spavalo sa dotičnim djevojkama i nikad im se više javilo, eventualno možda kad ponovo dobiju potrebu, a nemaju novu zadnjicu za date potrebe.

Da li su ti muškarci krivi za taj pristup? Pa donekle i jesu, poprilično je površan.
Ali, da li je tim muškarcima ponuđeno nešto posebno više od tona i brda istih fotki, istih poza, istih filtera, istih prikaza koji nemaju na šta drugo da inspirišu osim na bazične instinke?

Jeste, ali u jako jako malom procentu.
Zaista pokušavam da vam dočaram nešto bitno.

Ukoliko konstantno izbacujete fotke u toj jednoj ili te dvije tri poze u kojima dobro ispadate, i pritom na fotkama konstantno izbacujete zadnjicu ili grudi, nebitno da li u kupaćem ili u donjem vešu, ili nekom šortsu/kratkoj haljini/suknji koji vam pola zadnjice otkriva, kako možete da očekujete od bilo kog muškarca da vas gleda kao nešto drugo osim seksualnog objekta?

Zaista ne razumijem, evo objasni mi situaciju gdje neko non-stop izbacuje grudi i zadnjicu a zamišlja kako ga neko upoznaje sa roditeljima i gleda kao stub emotivne i stabilne veze koja mu ispunjava život? Ajde? Kako?

I, katastrofa vam je ovo što sve više radite u posljednje vrijeme, totalno isječete lice ili ga prekrijete kosom, ili zatamnite, glumite neku umjetnost, a u stvari izgleda kao meso u vitrinama i svako samo gleda dobro parče da uzme da iskoristi, i kraj. Razmislite malo o tome.

Da li zaista želite da budete deo vitrine sa izloženim mesom koje se naravno jednom upotrebi, zasiti se čovjek, i slijedeći dan gleda drugo parče?

Zaista mi je krivo što je došlo ovakvo vrijeme, što su se vrijednosti poremetile i postale potpuno bazične, dubina nula, nikakve priče iza svega, sve prazno.

Namjerno nisam iskoristio fotke koje viđam kod mojih prijateljica na fejsu, da se neka ne uvredi, nego sam skinuo nasumične sa interneta, ali realno, kad ste se same dale tako površno i primitivno, ne vidim da imate ikakvih prava da se žalite na to kako vas ko gleda ili radi sa tom ponudom.

Hoću samo, za kraj, da kažem da mi je jako drago što imam par osoba u prijateljima koje su jako seksipilne, krajnje atraktivne, vrlo poželjne, ali nemaju ni jednu jedinu ovaku "vitrina fotku", većina je u haljinama, elegantna, damska izdanja, i nerijetko sa osmijehom, prirodnim, iskrenim, toplim koji zapravo najviše razoruža.

E, takve djevojke poželiš da držiš za ruku, dovedeš roditeljima, prošetaš sa njom gradom, izjaviš da je tvoja u javnosti, miluješ i mažiš, a i dovedeš do onog pozitivnog ludila kad ostanete sami.
Živele dame, kojih je sve manje, a za ostale navijajmo da se osvijeste prije nego bude prekasno".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana