Пет ствари које одбијају мушкарце

Агенције
Пет ствари које одбијају мушкарце

Ако желите да се он "залепи" за вас или желите да вратите бившег у свој живот, ове ствари избjегните по сваку цену. А вjерујемо да их раде многе од нас...

Контакт

 


Ако желите да тај неко схвати колико му недостајете, односно колико му значите, смањите мало контакт. Тачније, не обасипајте га порукама и позивима, а и не морате баш да трчите на сваку његову поруку. Пустите га да се мало "кува".

Секс

Ако се мало охладио, а ви му још обијеручке нудите секс, доживјеће то као потез очајника. Како год изгледало, али треба да му дјелујете недостижно иако сте већ спавали.

Вријеђање

Ако сте га једном извређали, то је заувијек запамћено. Сваки мушкарац жели да буде са неким ко му се диви, а не са неким ко га вријеђа.

Несрећа

Неке дјевојке мисле да ако дјелују несрећно, да ће тако навући мушкарца на себе. Да ће негде желети да их заштити и да се на неки сажали на њих. Не, то је погрешан потез. Он се може сажалити на вас, али вас неће доживљавати више као пожељну жену…

Нехигијена

Да, мушкарци воле природне дјевојке, али то не значи и неуредне. Колико год да се познајете добро и да сте у вези водите рачуна да изгледате пожељно и уредно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана