Ово је тренутно најпопуларнија врста секса али то не значи да је и ви морате практиковати: Ево и зашто

Агенције
Ово је тренутно најпопуларнија врста секса али то не значи да је и ви морате практиковати: Ево и зашто

Онда када сте млађи имате више предрасуда према експериментисању и практиковању различитих врста секса, што је и нормално. Како постајете старији увиђате како постајете све отворенији и спремни сте да испробате још пуно тога и већ имате идеју шта вам се допада а шта не.

Орални секс важи за један од најпопуларнијих врстс секса али то не мора да значи да по сваку цијену морате да будете у тренду па и када вам се орални секс не допада. Не морате да се уклапате у масу само како би били као и сви. Сасвим је нормално да се неким људима не допада осјећај који им пружа орални секс, али и осјећај када неког орално задовољавају.


Нема ништа погрешног у томе уколико не волите да практикујете орални секс. Будите поносни на то да знате шта вашем тијелу прија а шта не. Орални секс важи за најинтимнију врсту секса која захтева прије самог чина поверење у оног који вам то пружа или којем то пружате.

Уколико не волите орални секс то је савим у реду, и уопште не морате да се осјећате другачијим од других због тога.

То би требало да ставите до знања и вашем партнер уколико он инсистира на томе. Објасните му зашто вам се орални секс не свиђа. На крају, не дозволите другима да мијењају ваше мишљење о нечему што сте и сами искусили. Ви сами најбоље знате шта вам прија а шта не.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана