Ово баш сваки мушкарац жели у сексу, али не смије да вас пита

Агенције
Ово баш сваки мушкарац жели у сексу, али не смије да вас пита

Без обзира на то колико сте заједно и колико сте искрени једно према другом, сексолози кажу да би се свака жена згрозила када би знала који би предлог у сексу њен вољени обијеручке прихватио.

Он је пажљив, разуман, страствен и осјећате да вас воли. А поврх свега, потпуно се слажете у сексу – волите исте ствари и сваки пут је незаборавно.

Можда за вас. За њега, пак, могло би бити још узбудљивије. Јер, његове сексуалне фантазије су, ипак, мало другачије…

Анални секс

За њега, има нешто јако узбуђујуће у чињеници да пенетрира тамо гдје не би требало, односно гдје није природно предодређено. Али, мушкарцима је "забрањено воће" најслађе.

Секс у троје

Готово сваки фрајер то жели, а исто тако готово сваки се плаши да вам то предложи. Међутим, када би знао да му послије не бисте правиле проблеме због тога што је у кревету пожеиео још једну поред вас, не би се двоумио ни секунд.

С&М фантазија

У сваком мушкарцу чучи један Мр. Греј, главни јунак еротске саге "Педесет нијанси сива". Мало коже, ланаца, везивања, ударања и тестирања издржљивости мушкарцима може само да удвостручи ужитак.

Снимање

Да, њему је идеја о томе да вас снима док то радите веома узбуђујућа, али зна да бисте ви биле оптерећене самом мишљу да једног дана то може доћи до ваше породице или неког од пријатеља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана