Ove dijelove ženskog tijela muškarci obožavaju: Grudi, zadnjica...?

Ove dijelove ženskog tijela muškarci obožavaju: Grudi, zadnjica...? 26.06.2018 19:49 | Agencije

Većina misli kada su muškarci u pitanju da padaju samo na savršena, zategnuta, izdužena i ženska tijela bez mane.

Ali prava istina je da oni zapravo vole neočekivane detalje, a najviše cijene prirodan izgled.

Kosa

Njen miris i svežina kada nasloni svoje usne želeći da je poljubi. Način na koji ona pada preko očiju budi želju da je lagano rukom sklone iza vašeg uha, na koji se sjaji budi u njemu gotovo neizdrživu želju da rukom prođe kroz nju i uživa u njenoj mekoći.

Koža

Tako glatka i meka, kao da ga poziva na poljubac i nježan dodir. Upravo je koža jedan od razloga zašto bi muškarac radije provodio romantične trenutke sa ženom nego sa svojom bogatom kolekcijom filmova za odrasle.

Ramena

Ima nešto u ženinim ramenima i vratu što je muškarcima neodoljivo. Možda je to savršen oblik koji ih privlači da se približe, nežno naslone svoje usne i udahnu taj prirodan miris ženske kože. Ovaj dio ženskog tijela ujedno se smatra i erogenom zonom.

Leđa

Temelj svakog elegantnog držanja i gracioznog hoda je diskretna S linija leđa, za koju brojni muškarci ističu kako ih privlači više od dekoltea. Suptilno naglašena izrazom ili uzanim komadom odjeće, čvrsta i lijepo oblikovana leđa su brojnim umjetnicima inspiracija, a muškarcima magnet privlačnosti.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica