Odnos je super, a seks loš. Da li ima rješenja?

Odnos je super, a seks loš. Da li ima rješenja? 26.11.2017 21:11 | B92

Čak i u najboljim brakovima poslije izvesnog vremena seks neretko postane dosadan, neinovativan i mlak. Parovi najčešće ovaj problem ignorišu, pa on vremenom postaje sve veći i veći. Istina je da može da se riješi u tri koraka.

Preuzmite inicijativu

 


Ako ste svjesni toga da nešto ne valja, slijedeći logičan korak je da to pokušate da ispravite. Preuzmite stvari u svoje ruke (može i bukvalno) i nađite riješenje. Pokažite mu šta vam se sviđa, isprobajte nešto novo i vidjećete da ćete se osjećati bolje. Zato slijedeći put umjesto standardne misionarske poze iznenadite partnera i opkoračite ga. Zatvorite mu oči i uradite nešto što nikad ranije niste, a oduvijek ste željeli.

Pričajte o tome

Znamo da ovo nije najljepša i najprijatnija tema za razgovor, ali iznenadićete se koliko ćete se bolje osjećati kada iskreno popričate sa partnerom. Priznajte da imate problem i onda pokušajte zajedno da pronađete rješenje. Na kraju krajeva, svaka dobra veza se bazira baš na iskrenosti. Ali razgovor ne bi trebalo da prestane kada skinete odjeću, nasuprot! Upravo tada je bitno da mu kažete šta vam se sviđa i da ga upitate da li bi on želio nešto drugo da isproba.

Ne plašite se igračaka

Seksi igračke su i dalje prilično tabu kod nasi, ali ne moraju svi da znaju šta vi radite u spavaćoj sobi.

Iskusni parovi kažu da su im upravo ova pomagala spasla seksualni život, pa zato nemojte da se stidite da svratite u obližnji seks-šop. Međutim, nije tajna da muškarci ne vole vibratore, jer ih vide kao neku vrstu pretnje. Zato bi najbolje bilo da ga uzmete za ruku i zajedno odaberete igračku koja vam se najviše dopada.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica