Однос је супер, а секс лош. Да ли има рјешења?

Б92
Однос је супер, а секс лош. Да ли има рјешења?

Чак и у најбољим браковима послије извесног времена секс неретко постане досадан, неиновативан и млак. Парови најчешће овај проблем игноришу, па он временом постаје све већи и већи. Истина је да може да се ријеши у три корака.

Преузмите иницијативу

 


Ако сте свјесни тога да нешто не ваља, слиједећи логичан корак је да то покушате да исправите. Преузмите ствари у своје руке (може и буквално) и нађите ријешење. Покажите му шта вам се свиђа, испробајте нешто ново и видјећете да ћете се осјећати боље. Зато слиједећи пут умјесто стандардне мисионарске позе изненадите партнера и опкорачите га. Затворите му очи и урадите нешто што никад раније нисте, а одувијек сте жељели.

Причајте о томе

Знамо да ово није најљепша и најпријатнија тема за разговор, али изненадићете се колико ћете се боље осјећати када искрено попричате са партнером. Признајте да имате проблем и онда покушајте заједно да пронађете рјешење. На крају крајева, свака добра веза се базира баш на искрености. Али разговор не би требало да престане када скинете одјећу, насупрот! Управо тада је битно да му кажете шта вам се свиђа и да га упитате да ли би он желио нешто друго да испроба.

Не плашите се играчака

Секси играчке су и даље прилично табу код наси, али не морају сви да знају шта ви радите у спаваћој соби.

Искусни парови кажу да су им управо ова помагала спасла сексуални живот, па зато немојте да се стидите да свратите у оближњи секс-шоп. Међутим, није тајна да мушкарци не воле вибраторе, јер их виде као неку врсту претње. Зато би најбоље било да га узмете за руку и заједно одаберете играчку која вам се највише допада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана