Није преболио: Пет знакова да и даље пати за бившом

Agencije
Није преболио: Пет знакова да и даље пати за бившом

Напокон сте пронашли партнера с којим уживате пуним плућима.

Сјајно вам је заједно, обасипа вас пажњом, али у вама свако мало проради црв сумње. Ево како ћете препознати да и даље није преболио бившу.

Стално је спомиње

У овом случају изрека 'некад било, сад се спомињало' вам баш и не иде наруку. Ово је врло очигледан разлог да некадашњи љубавни пламен и даље тиња у позадини у његовој глави, или боље речено у срцу. Чак и када говори негативно о њој, јасно је да је није преболио и да му је још у свјежем сећању.

Упоређује је са вама

Поређења уопштено нису састојак везе који би могао да је унапреди или учини ватренијом. Комплимент попут онога да имате осмијех као Хајди Клум је добродошао, али било шта друго не пролази. Упоређивање с бившом можете да толеришете првих 48 сати везе, а након тога истиче тест на толерисање непожељних у вези.

Наставља да се дружи са њом

Не желите да будете једна од оних која ограничава свог мушкарца, те стиснутих зуба изражавате подршку дружењу своје љубави с некадашњом дјевојком. Да, они јесу само пријатељи, али ова би другарица морала да буде на сигурној удаљености већи дио времена. У његовој близини би требало да буде евентуално на кафи послије посла, и то понекад у вашем присуству. Зашто да не, можда бисте и ви могле да будете добре познанице.

Води вас на мјеста која га подсјећају на њу

Ако вас стално води на исто мјесто, на исту клупицу у парку или ресторан, питајте га зашто је управо то мјесто толико битно. Ако вам одговори да је то због тога што је тамо одлазио с бившом, није вријеме за панику, већ за узбуну. Паника одлази ако одбија да пронађе неко ваше, сасвим лично мјесто.

Смета му ако је бивша у вези

Ако вам дечко сав незадовољан и потиштен саопшти како бивша има новог дечка, реците и ви њему једну добру вијест. И он је у вези, и то с вама, и свако незадовољство због нове љубави његове бивше није његова нити ваша брига.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана