Нећете вјеровати шта данашњи парови прво ураде када се вјере

Cosmopolitan.rs
Нећете вјеровати шта данашњи парови прво ураде када се вјере

Истраживање британске фирме Country House Wedding Venues потврдило је оно у шта већ дуго сумњамо – потпуно смо постали опсjеднути друштвеним мрежама!

Анкетирање спроведено на 10.000 жена које се спремају за вjенчање, а испоставило се да је прва ствар која им је била на памети чим их је партнер запросио, да то морају што прије објавити на Фејсбуку.

Тако је откривено да око 35 одсто парова вијест о вјеридби објави одмах исти дан на својим Фејсбук профилима, док њих 5 одсто то учини за мање од сат времена. Исто то важи и за само вјенчање. Око 50 одсто парова истог дана промјени статус везе у „у браку".

Када је у питању инспирација за бирање вјенчанице, младе се обично угледају на познате личности и њихов изглед на вјенчању, а и сама организација обично подсјећа (или би млада бар тако вољела), на призоре из холивудске фабрике снова.

Чак једна петина дјевојака жели да њихова хаљина буде што сличнија оној коју је на вјенчању носила њихова омиљена позната личност, а баш због тога двије трећине вјенчања премаши планирани буџет.

Вјенчаница Кејт Мидлтон је једна од најпопуларнијих, а међу омиљеним бојама је у посљледње вријеме розе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана