Не будите овакве: Пет типова жена које мушкарци не воле

Cosmopolitan.hr
Не будите овакве: Пет типова жена које мушкарци не воле

Јасно нам је шта нас живцира код мушкараца и какве ни у ком случају не бисмо пустили ни близу. Међутим, да ли сте се питале какве дjевојке мушкарци не воле? Ево којих пет типова жена мушкарци не подносе.

 

1. Трачара и вjечно "приговарало"

Жене које негативно говоре о другима и омаловажавају све око себе дефинитивно ће одбити сваког мушкарца. Добро, сви понекад имамо жуту минуту и приговарамо, али једна је ствар радити то понекад, а сасвим друга ако то радимо 24 сата дневно! Мушкарци не разумију зашто жене имају потребу стално нешто да траже, приговарају, јер се воде једноставном логиком – ако ми нешто смета, то ћу сам промјенити, а ако не могу, онда ћу се склонити!

2. Вјечно опсједнута дијетом

Ако вам је свака друга реченица: "Ух, радо бих то појела, али има превише калорија", то ће га врло брзо отјерати од вас. А ако му још почнете приговарати у стилу: "Зашто пијеш пиво, па знаш да то дебља", експресно ће побјећи од вас! Мушкарци воле кад су дјевојке опуштене и прије свега знају да уживају у животу. То не значи да ћете осам пута дневно јести ћевапе између оброка, него да једноставно отпустите кочнице и препустите се малим, умјереним ужицима…

3. Радохоличарка

Лијепо је да волите свој посао, али нема никакве потребе да другима, а нарочито дечку, пуните главу о роковима, колегама, шефу или пословним презентацијама јер ће бити јасно да немате ниједну другу тему о којој бисте разговарали. Мушкарца можда занима, шта мислите о њему, шта бисте жељели да радите кад не радите, ваши хобији, ваши ставови. Ако желите да имате дечка, вријеме је да не размишљате искључиво о послу него да почнете да живите…

4. Незадовољна родбином

Руку на срце, ријетки су они који имају савршену родбину и ни са ким се никад нису посвађали и са свима имају генијалне односе. Међутим, то није разлог да константно причате о томе и да их пљујете. Ако немате нешто добро да кажете о родбини, прескочите ту тему.

5. Мамице

Неке жене сматрају да све знају, па се тако и понашају! Имају осјећај да морају да чују све проблеме овог свијета и, наравно, да их ријеше у трену. Јер, ко би то знао боље од њих?! Толико су опсједнуте тиме да дечка стално гњаве безбројним питањима и све ће урадити да му удијеле "мудар савјет". Вратимо се у реални свијет: чињеница је да ни један дечко не жели да излази са својом мамом!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана