Најбоља просидба на свијету: Памтиће овај дан до краја живота

Агенције
Најбоља просидба на свијету: Памтиће овај дан до краја живота

Као да јој није било довољно што ју је дечко запросио, касније су обоје остали шокирани када се Боно из групе u2 потпуно непланирано појавио и уљепшао им дан.

Тридесетогодишњи Клиф Хенри пажљиво је испланирао како ће да запроси своју дјевојку из средње школе Фиону Хехир током излета на Клини Хил у Даблину.

Клиф је организовао на их на брду чека бенд Кеyњест који је извео њихову омиљену пјесму ’Raglan Hill’ када су стигли до врха.

Шокирана Фиона била је одушевљена и збуњена када је видjела свој омиљени бенд, а онда и шокирана када је по завршетку пjесме Клиф клекнуо на једно кољено и запросио је.

Колико се изненадила свјдочи и чињеница да је Клиф морао да пута да постави питање прије него што је рекла ’да’.

 

Као да ово све није било доста, услиједило је још једно непланирано изненађење за овај пар. Они су случајно налетјели на пјевача групе U2, педесетшестогодишњег Бона који је са супругом тог дана шетао овим занимљивим локалитетом.

"Немој то да радиш, ми га знамо, ти га тек упознајеш. Ово је интервенција", шалио се Боно – "Ако баш морате знајте да је брак активно лудило. То ти је као да скочиш са овог брда и схватиш да заправо знаш да летиш"

Како је видео са њихове просидбе постао популаран на друштвеним мрежама, Фиона каже да би тај тренутак вољела да понавља "изнова и изнова".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана