Муж је преварио, а она је урадила једну невјероватну ствар због које је постала хит на интернету

Агенције
Муж је преварио, а она је урадила једну невјероватну ствар због које је постала хит на интернету

Саманта (28) из Велике Британије постала је хит на интернету након што је на страници за аукцијску продају ствари објавила да продаје своју вјенчаницу како би могла да покрије трошкове развода са супругом који ју је преварио.

"Прије облачења је потребно хаљину однети на хемијско чишћење како би се ослободила смрада од издаје. Ако желите хаљину која је пуна лоших успомена, оштећене наде и снова, онда је она савршена за вас. Нисам стигла да је очистим јер је мој олош од мужа брже-боље ставио тачку на наш брак", написала је она, а преноси "Mashable".

Такође је написала и ово:

"Продајем своју дизајнерску вјенчаницу бијеле боје. Углавном како би платила развод с мојим бившим супругом који ме оставио да ријешим рачуне. Хаљина нема нараменице, има дуг шлеп од чипке који се може подигнути. Хаљина је конфекцијског броја 36, али сам је прилагодила како би одговарала некоме ко је висок 150 центиметара. Извињавам се што имам само двије фотографије вјенчанице, али када сам сазнала да ме супруг вара спалила сам и бацила све што ме подсјећало на његову одвратно лице. Ако имате нека питања о хаљини или мом супругу који је побјегао са другом женом, слободно ме контактирајте ", додала је.

Иначе, хаљина је коштала 2.000 фунти, а након објаве, њена цена је за сада достигла 33 пута већу цифру, односно 66.000!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана