Мушкарци желе да ово знамо када је секс у питању

tportal.hr
Мушкарци желе да ово знамо када је секс у питању

Боље разумјевање међусобних жеља води до бољег секса и зато су мушкарци искрено признали шта би волели да жене знају…

Иако се данас о њој говори више него икада прије, сексуалност је заправо још увијек подручје на којем влада велика збуњеност. У једном истраживању бројни мушкарци су изјавили да њихове партнерке никако не могу да разумију начин на који они доживљавају секс. Ево шта они желе да знате…

Пријају им похвале

Када је ријеч о комплиментима и похвалама, мушкарци се нимало не разликују од жена, а посебно су им драге похвале које се односе на њихове сензуалне способности. Можете их хвалити прије одласка у спаваћу собу, за вријеме односа, али и након док лежите опуштени у кревету… Њему ће то повећати самопоуздање, а и вама бити боље јер ће се трудити да буде још бољи.

Заиста се боје велике блискости

Истина је да се мушкарци боје блискости, али не зато што зазиру од ње, него због тога што је превише желе, а страхују да можда неће бити способни да је остваре. Стога их треба мало подстаћи и охрабрити их, те показати разумјевање. У таквим околностима брже ће се отворити и истински повезати са женом.

И мушкарци имају бројне ерогене зоне

Жене то каткад заборављају, али и мушкарци воле да их неко додирује по разним мјестима. Груди, унутрашња страна бедара, трбух, врат, уши… Све су то мјеста на којима додир изазива узбуђење у мушкарцу па је добро да их жена не занемарује.

Воле маштарије и секси ријечи

Мушкарцима ништа није драже него кад партнерка подели с њима своје маштарије. Ако се још током секса толико опусти те без имало срама изговара секси ријечи, њиховој срећи нема краја. Такво понашање мушкарцу показује да га она цијени и да му верује, а то им је врло снажан афродизијак.

Воле порнографију

Већина мушкараца воли повремено да гледа порнографију, а многе жене то излуђује. Но, ако није ријеч о претеривању и зависности од таквог садржаја, жене не би требало да се брину и схватају то превише лично. Ако их то мучи, стручњаци савјетују отворен разговор с партнером у ком ће им објаснити своју жељу за таквим садржајем.

Желе секс чешће од жена

У већини случајева мушкарци желе секс чешће од жена. Каткад то женама представља проблем, али требало би схватити да је то начин на који мушкарци изражавају блискост. Већина њих тамо изражава своју припадност и сматрају да је живот препун стреса и проблема па је добро да има и више секса који доживљавају као изузетно срећно дељење интиме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана