Мушкарци не могу одољети женама које мирисом подсјећају на печеницу

24sata.rs
Мушкарци не могу одољети женама које мирисом подсјећају на печеницу

Црвено вино, авокадо, ТВ у спаваћој соби, повишица и гледање партнерових фотографија спадају у најнеобичније "окидаче" сексуалне жеље.

Сајт 24сата.рс доноси списак најлуђих "окидача" за секс.

С ТВ-ом у соби секс је дупло чешћи

ТВ може позитивно да утиче на сексуални живот, потврдила је студија британске компаније ВоуцхерЦодесПро.цо.ук. Парови који га имају у спаваћој соби уживају у сексу двоструко чешће од других. Како преноси 24сата.рс скоро 67 одсто њих тврди да им је ТВ побољшао секс и још више их зближио. Трећина парова заједно гледа еротске филмове и проналазе инспирацију, а неки од њих користе досадан програм да партнера наведу на секс.

Повишица значи и више акције међу покривачима

На сексуални живот благотворно дјелује и повишица, потврдила је грчка студија спроведена на 6.317 људи. Људи који зарађују пет одсто више од осталих знатно су активнији у спаваћој соби - сексају се најмање 4 пута недјељно.

Маштовити излазак изазива сексуално узбуђење

Вечера и кино нису најбољи избор за састанак ако желите да појачате страсти, потврдила је америчка студија. Што је дејт иновативнији и занимљивији то боље стимулише нервни систем и срце, па се тијело понаша као да је сексуално узбуђено. Самим тим већа је шанса за секс.

Заборавите на парфем, мушкарце привлачи мирис ружа за усне

Жене су мушкарцима најпривлачније када миришу на дјечији лосион и руж за усне, док су љепшем полу атрактивнији мушкарци који миришу на боју, кожу и бензин, утврдила је британска студија. Осим тога, јачи пол не може одољети женама које мирисом подсјећају на печеницу.

Једењем авокада расте сексуална моћ

Идеално воће за вруће игрице је авокадо. Има афродизијачке моћи и садржи фолну киселину која подиже ниво енергије неопходне за страствене тренутке. Такође је богат витаминима Б6 и Е без којих полни систем не може да функционише.

Жене су најпривлачније у црвеном

Црвена боја има невјероватну моћ над мушкарцима. Жене које носе ову боју су им привлачније од жена у било којој другој нијанси, потврдиле су бројне студије. Црвена боја се током историје сматрала симболом надмоћи и самопоуздања.

Црвено вино за јачи либидо

Жене које пију црвено вино имају јачи либидо него оне које пију друга алкохолна пића, утврдили су италијански научници. Антиоксиданси којима црно вино обилује шире крвне жиле и јачају циркулацију чиме се побољшава проток у гениталије.

Књиге су закон

Читање благотворно дјелује на жене, посебно на њихову сексуалну жељу. Сањарење и идеје које се рађају из прочитаних страница подижу количину допамина и тестостерона, што јача либидо.

Партнеров зној узбуђује жене

Жене привлачи партнеров зној, потврдила је студија америчког универзитета Калифорнија. Он подиже количину хормона кортизола, који се повезује се са стресом, али и појачаном можданом активношћу и сексуалном узбуђености.

Фотке појачавају жељу

На либидо осим ТВ-а и црвене боје утиче и носталгија. Гледање партнерових фотографија само 30 секунди подстиче производњу допамина, а самим тим јача и сексуални нагон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана