Muškarci glasali: Ovo je najseksepilniji dio ženskog tijela i nije ono što mislite

Agencije
Muškarci glasali: Ovo je najseksepilniji dio ženskog tijela i nije ono što mislite

Možda ćete se iznenaditi, ali grudi i zadnjica nisu ono što je muškarcima najprivlačnije na ženskom tijelu.

I dok se stalno zagledamo i pronalazimo mane na svom tijelu, jedna onlajn anketa pokazala je da muškarcima nisu najprivlačniji intimni dijelovi tijela na ženi.

Žene često ne vjeruju muškarcima koji su skloni da analiziraju svaki dio ženskog tijela i neretko priželjkuju punije usne, uži struk, bujnije grudi i obliju zadnjicu... Ali da li je na kraju dana to zaista ono što njih najviše privlači kod žena?

Evo rezultata ankete i sigurno ćete biti iznenađeni redoslijedom najseksepilnijih dijelova tijela jedne žene:

7. Stopala

Stopala najčešće nisu prva stvar koja vam padne na pamet kada pomislite na seksepil, ali mnogim muškarcima je upravo ovaj dio ženskog tijela najprivlačniji. Naročito ako su nokti nalakirani u neku lijepu nijansu. Tako bar oni kažu.

6. Leđa

Leđa koja se naziru ispod haljine s dubokim izrezom izluđuju muškarce. Zato savjetuju damama da što češće posežu za stvarima visoko na policama i izvijaju svoja leđa ako žele da privuku suprotni pol.

5. Kosa

Kosa je po definiciji sinonim za ljepotu. Ali svaki muškarac preferira drugu boju – neki vole plavuše, neki brinete, dok se neki opredijeljuju za vatrenu boju kose. Kraća, dugačka, ravna ili lokne, kosa je oduvijek bila dio kojim su žene muškarce dovodile do ludila.

4. Osmijeh

Mnogi muškarci priznaju da ne mogu da odole lijepoj ženi s divnim osmijehom. To je po njima zapravo najjače žensko oružje.

3. Usne

Što su punije to je bolje. Usne su uvijek među najseksepilnijim dijelovima ženskog tijela, ali pazite – muškarci ne vole previše tamne ili presvijetle nijanse karmina. Nalaze da su prevelika smetnja i da zbog toga ne mogu da se fokusiraju na žensku ljepotu. Dakle, prirodnije nijanse su najsigurniji izbor.

2. Grudi i zadnjica

Dva najočiglednija izbora muškog pola. Skoro da nema muškarca na svijetu koji ne voli dubok ženski dekolte i zategnutu zadnjicu. Iako je ustaljeno mišljenje da muškarci vole velike grudi, većina njih je u anketi odgovorila da preferiraju grudi srednje veličine, ali su kod zadnjice priznali – što je veća, to je bolje.

1. Oči

Ovo je bilo veliko iznenađenje, s obzirom na to da bi očigledan izbor bile grudi ili zadnjica. Međutim, muškarci su kao najseksepilniji dio ženskog tijela izabrali oči, jer ma kakav njihov ukus bio kada su grudi, kosa, noge ili zadnjica u pitanju, jedan seksi ženski pogled ih uvijek razoruža.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana