Мушкарци гласали: Ово је најсексепилнији дио женског тијела и није оно што мислите

Агенције
Мушкарци гласали: Ово је најсексепилнији дио женског тијела и није оно што мислите

Можда ћете се изненадити, али груди и задњица нису оно што је мушкарцима најпривлачније на женском тијелу.

И док се стално загледамо и проналазимо мане на свом тијелу, једна онлајн анкета показала је да мушкарцима нису најпривлачнији интимни дијелови тијела на жени.

Жене често не вјерују мушкарцима који су склони да анализирају сваки дио женског тијела и неретко прижељкују пуније усне, ужи струк, бујније груди и облију задњицу... Али да ли је на крају дана то заиста оно што њих највише привлачи код жена?

Ево резултата анкете и сигурно ћете бити изненађени редослиједом најсексепилнијих дијелова тијела једне жене:

7. Стопала

Стопала најчешће нису прва ствар која вам падне на памет када помислите на сексепил, али многим мушкарцима је управо овај дио женског тијела најпривлачнији. Нарочито ако су нокти налакирани у неку лијепу нијансу. Тако бар они кажу.

6. Леђа

Леђа која се назиру испод хаљине с дубоким изрезом излуђују мушкарце. Зато савјетују дамама да што чешће посежу за стварима високо на полицама и извијају своја леђа ако желе да привуку супротни пол.

5. Коса

Коса је по дефиницији синоним за љепоту. Али сваки мушкарац преферира другу боју – неки воле плавуше, неки бринете, док се неки опредијељују за ватрену боју косе. Краћа, дугачка, равна или локне, коса је одувијек била дио којим су жене мушкарце доводиле до лудила.

4. Осмијех

Многи мушкарци признају да не могу да одоле лијепој жени с дивним осмијехом. То је по њима заправо најјаче женско оружје.

3. Усне

Што су пуније то је боље. Усне су увијек међу најсексепилнијим дијеловима женског тијела, али пазите – мушкарци не воле превише тамне или пресвијетле нијансе кармина. Налазе да су превелика сметња и да због тога не могу да се фокусирају на женску љепоту. Дакле, природније нијансе су најсигурнији избор.

2. Груди и задњица

Два најочигледнија избора мушког пола. Скоро да нема мушкарца на свијету који не воли дубок женски деколте и затегнуту задњицу. Иако је устаљено мишљење да мушкарци воле велике груди, већина њих је у анкети одговорила да преферирају груди средње величине, али су код задњице признали – што је већа, то је боље.

1. Очи

Ово је било велико изненађење, с обзиром на то да би очигледан избор биле груди или задњица. Међутим, мушкарци су као најсексепилнији дио женског тијела изабрали очи, јер ма какав њихов укус био када су груди, коса, ноге или задњица у питању, један секси женски поглед их увијек разоружа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана