Мушкарци чувајте се плавуша!

Танјуг
Мушкарци чувајте се плавуша!

Мушкарци вјероватно мисле да све знају о својим партнеркама, али се заправо дебело варају јер даме воле да лажу, додуше тек повремено и само о неким стварима.

cajИстраживање које је спровела компанија за његу косе "Instant Root Concealer", показало је да жене лажу јачој половини о осјећањима према ближњима (члановима породице, пријатељима).

Оне, такође, крију прави износ који су потрошиле на шопинг и уљепшавање, неће никада рећи колико тачно имају килограма, нити да ли су биле невјерне у претходним везама.

Свака 20. жена признала је да крије величину одјеће коју носи и број чаша алкохола које попије у току седмице, док свака 50. тврди да њен партнер ни не зна колико она заиста има година.

Анкета открива, такође, да су плавуше прави мајстори у лагању, далеко бољи од смеђокосих и црнки. Нарочито лажу о односу који одржавају са бившим партнером, као и о броју сексуалних партнера које су имале у прошлости.

Најискреније су сиједокосе даме: 41 одсто њих је рекло да ништа не крије партнеру. Са годинама и искуством, очигледно је да жене одустају од "свакодневних малих лажи".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана