Мали трикови великих заводница: Оваква девојка му никада неће досадити

Агенције
Мали трикови великих заводница: Оваква девојка му никада неће досадити

Једно је сигурно, почеци романтичних веза су најљепши. Али, након неколико мјесеци или година, можда ћете почети да размишљате о томе како не постоји ништа што не знате о свом дјечку.


Срећом, постоје мали начини на које можете оживјети тајанственост, која је била толико секси у вашим почецима. Доносимо неколико начина како да одржите ватру у вези и да му никада не досадите.

" Изненађујте се

Сјетите се свих активности које сте радили на почетку. Неке од тих ствари сигурно нисте дуго радили па не би било лоше подсјетити се на њих. Такође, нема ничег лошег у смишљању и неких нових ствари, а чар је у томе да их он не очекује.

" Обратите пажњу на свој изглед

Знамо како волите тај осећај угодности са својим партнером, али када се престанете бринути о томе шта он мисли о вама, то може бити проблематично. Другим ријечима, знамо да волите пријатне вечери у пиџами поред телевизора, али понекад се морате средити и изаћи, ако схватате шта желимо да вам кажемо.

" Подијелите најдубље сексуалне фантазије

Причајте о вашим сексуалним фантазијама. Једноставно је. Реците му шта волите и желите и нека вас изненади са тим, онда када то најмање очекујете.

" Промјените рутину

Рутина је здрав аспект сваког односа, али само у умјереним количинама. Прекомерна рутина може довести до досаде, а све што треба да учините како бисте то избјегли јесте да с времена на вријеме, променити устаљене навике и испробати нешто ново. То не мора бити ништа велико, само нешто у чему ћете једнако уживати, ако не и више, као нпр. неки нови ресторан или хоби.

" Проведите довољно времена одвојени

Да би ваша веза била здрава, обоје треба да одређену количину времена потрошити само на себе и своје интересе. Тако ћете се ужелети једно другога, што баш никада није лоша ствар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана