Коначно откривено колико често парови воде љубав

Aгенције
Коначно откривено колико често парови воде љубав

Колико пута сте се запитали колико често други парови воде љубав и колико је пута недјељно нормално имати секс, а да нисте запали у обичну рутину? Један амерички љекар за сексуално здравље открива колико често парови воде љубав...

Како показује најновије истраживање, парови који су у браку или дугогодишњим везама имају односе у просјеку два до три пута недјељно.

Још један податак је врло интересантан, а то је да просјечан мушкарац доживи оргазам за два минута од почетка односа, што је исувише брзо за његову партнерку. Жени је потребно од пет до седам минута за постизање оргазма.

Парови у млађем добу чак сматрају да је нормално водити љубав и по неколико пута на дан, док парови који имају више од 20 година старости имају односе једном у три дана. С годинама сексуална активност опада, па парови између 30 и 50 година воде љубав једном недјељно, а послије педесете и мање од једном недјељно.

Најучесталији секс је дефинитивно на почетку везе када су парови сексуално активни чак сваки дан.

Ипак не треба генерализовати овакве ствари, јер сваки пар је за себе и има различите афинитете и потребе. Тако је некоме потребно више секса, док други уживају више у неким другим стварима. Нормалан број је онај који вама највише одговара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана