Како је бити у вези с мушкарцем изван ваше лиге?

Aгенције
Како је бити у вези с мушкарцем изван ваше лиге?

Четрдесетдвогодишња Хилари Фриман, која је у вези са мушкарцем далеко љепшим од ње саме, објашњава зашто за такву везу морате имати дебелу кожу.

Хилари и Микаел три године су били у вези на даљину, она је живела у Лондону, он у Ници. Када је дошло вријеме да Микаел упозна њене родитеље, доживјела је веома непријатно изненађење, које јој је промјенило поглед на везу.

Наиме, док се Хилари бринула да ће њеном оцу сметати скромни посао рецепционера који обавља њен дечко или француски акценат, у питању је било нешто треће – његов изглед.

"Веома је згодан, да ли си сигурна да ти је вјеран?", упитао ју је отац који се бринуо да веза на даљину Микаелу ништа не значи и да је тако згодан вара на сваком кораку. "Нађи неког ко више одговара твом изгледу."

Овакво размишљање свакако је донијело нешто ново у њен живот – несигурност! Од тог тренутка Хилари се непрестано питала шта тако лијеп мушкарац тражи са њом; Он је згодан и то не класично, већ филмски згодан, мужеван је, има дивно тијело, црну косу и плаве очи, а она је сићушна жена фрћкаве косе, великог носа и с размаком између зуба.

Тек тада јој је постало јасно како их околина посматра, што јој је још више срушило самопоуздање и пробудило несигурност.

"Нисам конвенционално лијепа. Врло сам реална када кажем да је он потпуно изван моје лиге", каже она.

Баш када је њено самопоуздање дотакло дно Микаел је одлучио да да отказ у хотелу у Ници и пресели се у Велику Британију, гдје данас живе заједно. Како каже, сада би требало да се осјећа сигурније, али то често није тако, посебно када јој пијани пријатељи пошаљу поруку садржине "Можда је мало глупо што ћу ти ово рећи, али дечко ти је превише згодан."

С друге стране Микаел, који је био у везама и с манекенкама, каже да никада није преварио дјевојку, нити би то икада урадио. Одсуство ароганције код њеног згодног дјечка је оно што не престаје да је одушевљава. Штавише, Микаел је доста романтичнији, па јој тако непрестано говори колико је воли и да жели да остаре заједно.

"Живимо у површном свијету, оптерећеном изгледом, у ком је унутрашња љепота потпуно занемарена. Људи нас посматрају на улици и, слободно ме назовите параноичном, питају се шта тако згодан мушкарац тражи са неким као што сам ја", закључује ова Британка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана