Када тражите партнера за цио живот битне су само ове двије ствари

Агенције
Када тражите партнера за цио живот битне су само ове двије ствари

Ту нема неке филозофије, сасвим је једноставно. Увијек водите рачуна да поштујете ове двије ствари.

Када тражите особу поред које ћете провести остатак живота, потребно је да обратите пажњу само на ове двије ствари:

Правило број 1. Од самог почетка све мора да буде једноставно

Од момента од када се упознате све мора да буде једноставно и лако. Ако осјетите да тој особи можете да кажете све, ако осјетите да са њим без блама можете да идете и до тоалета онда је то - то. Ако се око већине ствари договарате лако - не испуштајте ту особу!

Једноставно значи добро. Компликовано значи лоше.

Велика је грешка ако поред себе имате особу која од вас захтијева да се мијењате, прилагођавате, радите ствари које вама не пријају. Прије или касније досадиће вама да се мијењате или њему да вас мијења. То је заморно и не држи воду. Ако морате стално изнова да се доказујете мушкарцу - он није за вас, тражите даље, пише econet.ru

Правило број 2. Веза мора да донесе радост!

Уколико се у вези не осјећате задовољно, срећно и испуњено - бјежите одмах! Ако због њега патите и плачете, он није човјек за вас. Не размишљајте много: то једноставно није нормално. То је пут до пакла.

Ако само једна особа у вези доноси смијех и разоноду, и та веза је бесмислена. Многи људи годинама ћуте и трпе у вези која их не испуњава. Чекају да се нешто промјени. Али та промјена никад неће доћи.

Ако вас његове ријечи растужују или нервирају, истог момента идите.

Веза са партнером мора да буде нешто што ће да вас радује, чему ћете се окренути када вам је тешко на послу или када имате неки проблем. Ваша друга половина мора да буде неко ко ће знати како да вас насмије и саслуша!

То није нека наука - сасвим је једноставно!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана