Када људи кажу да се све врти око секса, у праву су

Агенције
Када људи кажу да се све врти око секса, у праву су

Млада америчка глумица Еми Росум отворено је проговорила о теми секса у Холивуду и признала да ли би икада спавала с неким за улогу.

У гостовању код Ларија Кинга Еми, која је славу стекла серијом "Shameless", изјавила је да јој је често непријатно док снима сцене секса, посебно због продуцената.

Она је такође признала да никада ни с ким не би спавала да би добила улогу, али да је свjесна тога да неријетко у Холивуду тако функционишу ствари.

"Када људи кажу да се све врти око секса, у праву су. Догоди ми се да ми ту и тамо неко намигне с неком скривеном намјером, али ја онда не реагујем на то. Никада се нисам нашла у позицији да неко од мене очекује да урадим нешто како би ми дали улогу. Имам агентицу која пази на мене, али ту је и моја породица, која ми је одувек била велика подршка", изјавила је глумица.

Водитељ ју је упитао и шта мисли о насловници магазина "Paper" на којој се налази обнажена Ким Кардашијан, али и о голој Мадони у 56. години.

"Голотиња је дио уметности када је приказана на такав начин. Ја сам своје тијело показала у серији и то носи посебну поруку. Не волим када је секс приказан на неки гламурозан начин. У многим рекламама и у филмовима је доста неприродан. Ја волим када је то све без шминке и намештања", закључила је млада глумица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана