Изненађујуће чињенице које нисте знали о превари

Агенције
Изненађујуће чињенице које нисте знали о превари

Велики број истраживања у свијету посвећен је аферама, а управо нам она помажу да боље разумијемо и схватимо невјерство.

Можда сте генетски преодређени да варате

Ако волите да варате, можда треба да окривите генетику за то. Наиме, истраживачи са једног Универзитета пронашли су да око половина људи која има ДРД4 ген, познат и као "ген за узбуђење" су склонији промискуитету и невјери.

Жене мисле да мушкарци са дубоким гласом више воле да варају

Лоше вијести за мушкарце који звуче као Бери Вајт. Једна студија је доказала да жене вјерују да мушкарци који имају дубљи глас нису вјерни. Истраживачи су питали жене да слушају мушке гласове и одреде који мушкарци су склонији варању, а који нису. Наравно, све жене су смјестиле мушкарце са дубоким гласом у групу оних који воле да варају.

Превара повећава шансу да сломи пенис

Афере не само да сламају срца, већ могу сломити и пенис. Уролог Ендрју Крамер студирао је 16 случајева фрактуре пениса које су захтјевале операцију између 2007. и 2011. године . Половина оних који су поломили пенис признали су да се то десило током афере са другом.

Мушкарци сматрају да су супруге и даље атрактивније од љубавница

Када је варање у питању очигледно није све у изгледу. Наиме, ново истраживање спроведено над четири хиљаде мушкараца показало је да већина оних који варају и даље сматрају своје жене атрактивнијим од љубавница.

Мушкарци који варају су склонији срчаном удару

Студија Универзитета у Фиренци показала је да је изненадни срчани удар много вјероватнији код мушкараца који упражњавају сексуалне односе и са љубавницом и са женом.

Жене ће варати ако су и њихове мајке варале

Од двије хиљаде испитаница које су признале аферу чак 73 одсто каже да су и њихове мајке варале. Ивер не пада далеко од кладе?

И флертовање се сматра варањем

Будите опрезни ако сте у дугој вези, јер су резултати једног веб-сајта показали да 82 одсто људи сматра да се и флертовање може сматрати својеврсним покушајем перваре.

Сриједа је најпопуларнији дан за преваре

Сриједа између 17 и 19 часова је напопуларнији термин за варање, судећи према сајту за упознавање "Ешли Медисон".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана