Испробава секс-играчке: Да ли је ово прикладан посао за једну мајку?

Агенције
Испробава секс-играчке: Да ли је ово прикладан посао за једну мајку?

Сара Сутра је мајка двоје дјеце која има најнеобичнији посао на свијету. Она испробава секс-играчке и дијели с другима своје искуство.

 

Сара је чак освојила награду за еротско новинарство, а посједује преко двије и по хиладе секси играчака. Ево њене приче...

"Прије него што сам се породила радила сам у банци. Када сам добила бебу престала сам да радим јер ми се више исплатило да сама чувам дијете него да плаћам некога ко ће то обављати за мене. Тако сам постала мама која сједи код куће, али сам жељела да имам хоби који ће бити само мој.

Тако сам дошла у контакт с Аном Самерс која ми је рекла да постоји један форум "Lovehoney" који сам потм посjетила и схватила да је то мjесто гдjе су људи јако отворени када је њихов сексуални живот у питању.

Примjетила сам доста блогова гдjе су људи качили своја искуства са секси играчкама и помислила сам да је то нешто с чим бих могла да се бавим. Било је то прије седам година.

Тако сам, док ми је беба спавала почела да пишем неколико текстова о играчкама које већ посједујем, али и о својим искуствима у сексу. Тада су људи с овог форума запазили мој блог и одлучили да ми пошаљу неколико помагала које бих испробала. То је била моја прекретница.

Откако сам постала пунољетна никада нисам крила да користим секс- грачке и сваког свог партнера сам упознала с тим. Увијек сам уживала користећи их. Самозадовољавање треба да буде позитивна ствар не само за мушкарце него и за жене.

Моје дијете ће ускоро напунити десет година и више нисам у вези с његовим оцем. Сада имам још једно дијете и новог партнера с којим сам много компатибилнија када је сексуални живот у питању.

Када ме људ питају чиме се бавим ја им кажем да пишем и помажем промоцију производа из индустрије за одрасле.

Не брините, нису ми секси играчке разбацане по поду, користим их баш као и било која одрасла личност. Играчке које испробавам и промовишем налазе се у мојој канцеларији у коју дјеца знају да не треба да улазе.

Драго ми је што сам неким људима помогла да буду авантуристи у спаваћој соби, што може да буде само одлична ствар.

Такође, сматрам да уколико се мушка мастурбација сматра позитивном ствари, тако треба да се гледа и женско уживање, а не као нека врста срама", закључила је Сара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана