Исповијест кугуарке: Секс с момцима је бољи и чини ме млађом

Агенције
Исповијест кугуарке: Секс с момцима је бољи и чини ме млађом

Лејла Гледхил лако би могла да се представља као жена у четрдесетим, иако је крочила у седму деценију. Ова Британка тврди да се забављала с више од 30 млађих мушкараца у свом животу.

Шездесеттрогодишња Лејла била је удата за двадесетдвогодишњег официра, затим била вјерена за једног двадесетосмогодишњака, а и даље је у необавезној шеми с једним студентом.


"Ниједан мушкарац преко 40 година ми није пришао. Забављање с млађим мушкарцима ме одржава у животу. Млађи мушкарци жену третирају с више поштовања, сматрају их много атрактивнијим и генерално више уживају у њеном друштву. Наравно, секс је много бољи. Старији мушкарци носе много терета и имају већи стомак. Зашто бих била са шездесетогодишњаком када могу да имам дечка од 24 године?", запитала се Лејла.

Док њени вршњаци углавном живе далеко мирнијим животом, Лејла је свако вече у новом клубу или путује са својим доста млађим пријатељима. Она тврди да су и млађе жене љубоморне на њу и каже:

"Те жене су љубоморне јер ме њихови мушкарци сматрају атрактивном, па се онда шале да се испод моје одјеће крије гомила стрија и млитаве коже. Ја им вратим тако што објавим неколико провокативних фотографија у купаћем костиму на Фејсбуку".

Лејла није увијек била кугуарка, штавише са 27 година удала се за свог дечка из средње школе Маркуса. Након 14 година проведених заједно Маркус је оставио због млађе жене. Како каже, управо ју је ово искуство подстакло да схвати шта жели од живота и мушкараца. Само неколико недјеља након развода у 41. години упознала је згодног двадесетједногодишњака који је тек постао официр.

"Чим сам почела да излазим с Дејвидом, бивши ме је молио да му се вратим. Тада сам ја њему одговорила да сам срела неког млађег из згоднијег од њега".

Колико се млади дечко заљубио у Лејлу свједочи чињеница да ју је запросио само након годину дана забављања. Вјенчали су се и почели да живе заједно, иако су његови родитељи због превелике разлике у годинама били против тога. Након пет година брака су се развели. Лејла истиче да су предрасуде према "кугуаркама" нешто што је прати цијелог живота. Након краха другог брака вратила се узбуђењу које самачки живот носи. Ипак, поново је пронашла мушкарца од 28 година, који ју је такође запросио. Међутим, до брака није дошло јер је открила да је вара.

Данас, Лејла ужива у самачком животу и изласцима.

"Данас можемо да бирамо са ким ћемо да се забављамо. Генерација моје мајке није имала ту срећу. Она се превише ослањала на оца и није имала слободу коју имам ја. Ако жена жели да се забавља са млађим мушкарцима онда нека то и ради. Нико не би требало да има проблем с тим. Да ли можете да замислите колико би другачије било да сам старији мушкарац?", закључила је Британка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана