Искрена исповијест: Зашто сам оставио савршену жену и породицу због афере с млађом...

vecernji.hr
Искрена исповијест: Зашто сам оставио савршену жену и породицу због афере с млађом...

Нисам никада варао, не видим сврху тога бити с неким и варати. Када сам се оженио, био сам пресрећан. Моја жена је била прелијепа, имала је смисла за хумор, пуно се смијала. Били смо заиста срећан пар.

Многима може да се чини како велика породична кућа, породица с двоје дјеце и добар посао звучи као савршен живот.

Ипак, један мушкарац, који, тврди, никада није варао, оставио је то све због 10 година млађе жене.

Своју причу је анонимно испричао за портал mammaia.com и признао зашто је то учинио.

"Нисам никада варао, не видим сврху тога бити с неким и варати. Када сам се оженио, био сам пресрећан. Моја жена је била прелијепа, имала је смисла за хумор, пуно се смијала. Били смо заиста срећан пар. "

Иако звучи као клише, када су се родила дјеца, то је све промијенило у њиховом односу. Нису промјене биле одмах јасно видљиве и нагле, догађало се то полако, тврди.

"Моја бивша жена је предивна мајка, пожртвовна, брижна, све би урадила за дјецу, но ја сам ту постао сувишан. За мене није било више довољно времена ни пажње и почели смо да се удаљавамо једно од другог. Брига за дјецу исцрпљује па и оно мало времена које смо успијевали да нађемо само за себе, нисмо проводили као пре, у разговору, сексу, изласцима... Слободан викенд без дјеце само за нас двоје била је немогућа мисија, а и превелики стрес за моју бившу жену да их не види пуна два дана. Није ми на падало на памет да оставим супругу, надао сам се да ће се ствари променити када деца буду мало старија и да ћемо се поново наћи као пар.

Ипак, на послу је упознао 10 година млађу жену. Била је лијепа, природна и кликнули су на "прву". Годину и по били су пријатељи, а онда је једно вече помијешано с алкохолом учинило своје. Ипак, та веза није дуго трајала јер је нова љубав у његовом животу боловала од анксиозности и то је било јако тешко ускладити с њиховим потребама, појаснио је.

Закључио је и како је одлучио да каже своју причу да би дао примјер другим женама како не би требало да забораве на емоционалне потребе својих супружника, јер управо та емоционална удаљеност од његове супруге навела га је да падне другој у загрљај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана