И у сексу постоје трендови: Ови ће бити популарни у 2018. години

Агенције
И у сексу постоје трендови: Ови ће бити популарни у 2018. години

Иако се ове године појавио велики број паметних секс-играчака, писало се о новим секс-позама, али и комбинација секса у троје, трендови у сексу не престају да нас изненађују.

Како се ближи нова година,тако све чешће чујемо предвиђања појединих трендова који ће бити актуелни у 2018. години.


Овог пута, откривамо какви секс-трендови ће владати у наредном периоду.

Паметни секс-уређај

На тржишту су се појавили секс-гаджети намијењени за стимулацију клиториса, али и Г тачке. Једна од најзанимљивијих играчака је Liones. Како је навео произвођач, ова апликација уз помоћ звука прати шта жене узбуђује и доводи до оргазма.

Редизајниран Зец вибратор

Сигурно сте чули за славни Зец (Rabbit) вибратор који постоји више од 50 година. Он је сада редизајниран, односно побољшане су му све функције. На тржишту се налази под именом Magnetize Rampant Rabbit и како му име каже, користи магнете да би побољшао интензитет оргазама.

Нова секс искуства

Иако постоји велики број секси забава, попут свингерских у посљедње вријеме млади желе да имају другачије искуство. Кабаре вечери, еротске ноћи, гола јога су само неки од необичних програма које разна удружења нуде. Организатори за први пут препоручују да заинтересовани дођи и уживају у гледању, прије него што се одлуче за практиковање.

Блутут апликације

Унапређене Блутут апликације омогућавају партнерима да буду десетак метара удаљени једно од другог, а да се опет добро забаве. Најпопуларнија је апликација MysteryVideCresend која омогућава партнерима да буду 30 метара удаљени. Тако помоћу Блутута могу да управљају стимулацијом

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана