Холивудска глумица поделила упутство за анални секс

Агенције
Холивудска глумица поделила упутство за анални секс

На сајту холивудске глумице Гвинет Палтроу "Goop" појавило се упутство за анални секс у коме се наводи да "ако вас анални секс пали, онда дефинитивно нисте усамљени".

Наиме, у тексту славне глумице описује се како у реалности изгледа анални секс, наводећи да је мање од половине хетеросексуалних парова расположено за њега.


У тексту се препоручује књига психоаналитичара Пола Џоандеса у којој он одговара на питања.

"Књига је сјајна не само што вам пружа реалне информације и практичне савјете о сваком аспекту секса, већ је једноставна, не осуђује, а и духовита је"

Психоаналитичар такође одговара на питања попут "када је анални секс постао модеран?", "који су здравствени ризици" и "да ли људи могу доживјети оргазам на овај начин?". Он савјетује да жене морају научити да опусте своје аналне мишиће јер анус није предвиђен за овакву врсту сексуалног односа, те тај осјећај не долази природним путем.

Такође, апелује на обавезну употребу лубриканата како би се смањили ризици од полно преносивих болести.

"Бол је важан показатељ да се штета мође догодити ако не предузмете потребне мјере, укључујући и престанак односа. Уколико осјетите бол, покушајте да замјените мушки полни орган прстом. То такође омогућава женама да се играју и са својим партнером. Када је у питању анални секс у њему могу да уживају сви", наводи он у овом, помало неочекиваном тексту на сајту славне глумице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана