Ево зашто жене не желе згодног мушкарца у кревету

Агенције
Ево зашто жене не желе згодног мушкарца у кревету

Можда ће вам звучати невјероватно, али најновије истраживање дошло је до резултата да чак 75 одсто жена не жели у кревету савршено грађеног мушкарца.

Ово је дефинитивно добра вијест за мушкарце. Ако сте мислили да жене преферирају мишиће и затегнуто тијело, онда грешите. Најновије истраживање показује да више од половине жена не жели савршено грађеног мушкарца крај себе, а сексуална терапеуткиња Трејси Кокс објашњава и зашто је то тако.

"Питате се зашто жене данас прије бирају салце него трбушњаке? Нажалост, то је зато што су и саме несигурне у свој изглед. Жене су убијеђене да не могу да испуне очекивања савршених мушкараца", каже Трејси.

Резултати истраживања показали су да би чак три од четири Британке прије биле у вези с мушкарцем који има стомачић него са мушкарцем који има затегнуто тијело.

Овакви подаци су заиста изненађујући, па су се истраживачи питали како је могуће да жене не желе у свом кревету секси, мишићавог мушкарца?

Одговор је био да би се чак 75 одсто жена осјећало несигурно у себе када би требало да се скину пред савршеним мушкарцем.

Жене су већ изложене одређеном пристиску предрасуда о томе како би требало да изгледају и колико килограма треба да имају. Мишићав мушкарац у њима изазива још већу несигурност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана