Eво зашто свом дечку морате да испричате све о бившима

Агенције
Eво зашто свом дечку морате да испричате све о бившима

Иако би момци највише вољели да су вам први и једини, прошлост се не може избрисати.

Када је ријеч о бившим партнерима, сви се можемо сложити са тиме да је њихово мјесто ипак у нашој прошлости, и да се на старо никако не треба враћати, као ни освртати уназад, а камоли помињати их садашњем момку.


Али ипак како би наставили даље, и имали будућност са новим дечком, морамо се суочити са стварима које су се десиле у прошлости а које укључују и информације о бившима, барем онима са којима смо провели неко извесно вријеме.

Слажемо се да бивши партнер није баш најбоља тема за разговор са новим партнером, али и те како може доприњети вашем зближавању, а ево и на који начин.

Учење на грешкама

Зашто сте прекинули? Ко с ким? Када је све кренуло по злу? Одговори на ова питања, бит ће одличне лекције за обоје.

Спречавање непријатних ситуација

Знате оно, кад неко у друштву неко спомене вашег бившег, а он нема појма о коме се ради. Или још горе, када заједно налетите на једног. И док ће вама то бити неугодно искуство, њему ће бити још непријатније.

Постаћете повезанији

Научна је чињеница да се људи осјећају боље повезан са другим људима, када с њима дијеле личне приче.

Више разумијевања

Неке бивше везе су трауматичније од осталих. А ако таква искуства подјелите са садашњим партнером, он ће бити у могућности боље разумијети неке друге ствари у твом животу, посебно оне са којима још увијек имате потешкоћа, када је у питању начин на који се морате носити с њима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана