Ево зашто мушкарци с њом варају своје жене

Агенције
Ево зашто мушкарци с њом варају своје жене

Рајли је 26-годишњакиња која излази са старијим и богатим мушкарцима. Током гостовања у емисији доктора Фила, она је објаснила зашто јој мушкарци непрестано поклањају пажњу, иако не спава са њима...

Рајли, која себе описује као "шугар бејби", излази на састанке са старијим мушкарцима који је засипају скупим поклонима попут кола, луксузних одмора, шопинг тура и хиљада долара мјесечно.

"Одувијек сам говорила да новац долази прије романтике", наводи Рајли, истичући да се не скида у потпуности пред мушкарцима и нема секс са њима, од којих су неки и ожењени.

Иако су јој упућене бројне критике и осуде да непрестано уништава породице других људи, ова симпатична плавуша се не слаже са тим и не види ништа лоше у свом начину живота. Она је објаснила зашто ожењеним мушкарцима толико прија њено друштво.

"Они у мени траже оно што су њихове супруге престале да им пружају. Након толико година брака, њежности нестају – држање за руку, пажљиво слушање саговорника, разговор о интересантним стварима", објашњава Рајли.

"Ако се ваша жена угоји, престане да се шминка и не излази из тренерке, изгубићете интересовање за њу. Тада ја наступам. Чиним их срећним, због чега могу да оду кући добро расположени и опходе се боље према својим женама."

Рајлина мајка изјавила је да је поносна на своју ћерку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана