Ево у којим годинама су жене најбоље у сексу

Агенције
Ево у којим годинама су жене најбоље у сексу

Многе жене мисле да кад превале тридесету губе сексуалну моћ. Међутим, тек тада постају зреле за праве сексуалне авантуре.

Можда мислите да је "млађе – боље", али жене у тридесетим су, доказано, боље у сексу од млађих дјевојака. Сазнајте зашто је то тако.

Прихватање сопственог тијела

Након што су у двадесетим сваки дан стајале пред огледалом и нервирале се око изгледа, жене у тридесетим постају свјесније својих достигнућа и квалитета, па се лакше мире с физичким недостацима. Мршаве манекенке и модели из часописа и са телевизије престају да буду мјерило љепоте, па се свака жена боље осјећа у сопственој кожи.

Сексуална моћ

Просјечна жена до тридесете је већ вјероватно промјенила неколико сексуалних партнера и упознала се са својим навикама и жељама у кревету. Знајући шта може најбоље да је задовољи, лако износи потребе и фантазије, те се не боји да их тражи током интимних тренутака. Исто тако, цијени своје љубавне вјештине и радо их користи.

Хемија

Будући да више нема нереална очекивања од свог тијела, жена се и сама осјећа сексуално привлачно. А то, наравно, утиче и на њено сексуално самопоуздање.

Комуникација

Након година читања о сексуалности кроз чланке и еротску прозу, женама више није непријатно да отворено разговарају са својим партнерима о темама из спаваће собе. Од испуњења сопствених маштарија, до враћања сексуалних услуга, мушко-женска комуникација никад није боље функционисала, наравно, на обострано задовољство.

Ужитак

Секс за жену у тридесетим више није доказивање, већ ужитак. Сад када има више искуства с мушким менталним склопом, жене лакше формирају везе, па се лакше опуштају током односа. Што је дуже пар заједно, боље функционише у кревету. А, ако сексуални живот и западне у монотонију, лакше је покренути разговор о томе и увести маштовите новотарије које ће вратити златна времена.

Привлачност

Жене у својим двадесетим углавном заводе мушкарце својим физичким изгледом. Но, како вријеме пролази, долазе професионални и лични успјеси због којих постају привлачне у новом контексту. У тридесетим више не морају да играју само на карту тјелесне љепоте, већ и развијеног интелекта. Самосвијесније и храбрије, осјећају се још интересантније мушкарцима.

Дуге везе

У тридесетим многе жене улазе у дугорочне везе, укључујући бракове. Ово исто утиче на њихово самопоуздање, обзиром да на подсвесном нивоу примају поруку како је неко спреман да проведе читав живот с њима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана