Ево шта мушкарци увијек примете током секса

24sata.rs
Ево шта мушкарци увијек примете током секса

Прије свега, мушкарци не примјећују огуљени лак на ноктима, суве пете или длачице које нису уклоњене са бикини зоне. Они примјећују друге ствари, којих ви често нисте ни свијесне.

Ово су неке од њих:

1. Иницијатива

Мушкарци не желе да "одрађују" баш сав посао и обожавају жене које знају да преузму иницијативу. Свакако ће примјетити кад жена није претјерано заинтересована или барем оставља такав утисак. "Помозите нам да учинимо тај тренутак савршеним", поручују мушкарци.

2. Покрети тијела

Ако сте укочене и срамежљиве, то морате да промените. Сензуалност је, са друге стране, итекако пожељна, јер их она узбуђује. "Укључите цјело тијело, тако ћемо видети да сте јако узбуђене што сте са нама", открили су момци за магазин Women's Health.

3. Поглед

Гледање у очи или одмjеравање њихових тијела - то је све што долази у обзир. Поглед према доле (сумња?), одмјеравање сопственог тијела (несигурност?) и гледање около (досада?), нипошто нису пожељни.

4. Свјежа депилација или секси доњи веш

"Не судимо ако у питању није ни једно од тога. Али ако јесте, то нам открива да сте унапред размишљале о сексу и то нам је јако драго да видимо."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана