Експеримент показао какви мушкарци воле велике груди

Агенције
Експеримент показао какви мушкарци воле велике груди

Оно што утиче на укус мушкарца када су у питању женске груди је, између осталог, висина њихових примања.

Психолози су извели два експеримента како би видјели на који начин економски статус мушкарца утиче на то да ли више воли жене с мањим или већим грудима.


У првом експерименту је учествовало 266 мушкараца с различитим примањима и из свих друштвених слојева – нижег, средњег и високог. Сваком испитанику су показане анимиране женске фигуре с различитим величинама груди. Они су их онда оцијењивали оценама од један до пет, у зависности од степена привлачности.

Испоставило се да мушкарци с ниским социо-економским статусом сматрају да су велике груди привлачније, за разлику од мушкараца с високим примањима.

У другом експерименту психолози су жељели да утврде да ли глад утиче на то да ли су мушкарци склонији великим или малим женским грудима, с обзиром на то да су груди асоцијација на порођај и одгајање дјетета.

Групама гладних и ситих мушкараца показивали су анимације различитих величина женских груди. Мушкарци који су гледали анимације празног желуца били су одушевљени бујним женским попрсјима, за разлику од оних који су дошли сити и сматрали да су привлачније мање груди.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана