Дјевојке откривају своја најгора сексуална искуства

Агенције
Дјевојке откривају своја најгора сексуална искуства

Неко ће рећи да не постоји нешто као лош секс, јер је сваки тренутак страсти премија! Ипак, понекад се догоде искуства која вас натерају да се запитате – да ли сам ово само сањала ил се стварно догодило?!

Шест дјевојака открило је за магазин "Космополитан" најгоре моменте које су доживјеле у сексу и које би најрадије заборавиле, али нажалост то баш и није тако лако!

1. Тип са којим сам се повремено виђала се разметао чињеницом да је врло обдарен, иако га нико ништа није тим поводим питао. Једном приликом, скинули смо се голи и кренули са акцијом, а њему је у ерекцији пенис био дуг пет центиметара! А поврх свега, почео је готово да плаче и кука како га гризе савијест - јер заправо има сталну везу и управо тог тренутка вара дјевојку са мном! Каква трагикомедија!

2. Претпостављам да је њему било још горе него мени, али ово је стварно био најгори секс икада – углавном зато што секса није ни било! Осјетила сам буквално ништа јер је свршио прије него што ме је уопште и скинуо.

3. Не знам да ли се рачуна као секс, јер још нисмо стигли ни да се скинемо, али он је одлучио да укључи пчеле у предигру. Да, пчеле. Рекао је да га узбуђује боцкање пчела и да његов пенис тад дуже може да буде у ерекцији. Рекао је да је ту идеју добио из Кама сутре, а пенис му је послије уједа пчела изгледао црвено. Иначе, фин момак.

4. Тип је био бескрајно симпатичан и прави шаљивџија, чега, очигледно, није могао да се ослободи ни у кревету. Све вријеме – а није да је трајало нарочито дуго – се практично церекао и скиктао од среће, увјеравајући ме да му је сјајно и да обожава да на тај начин „води љубав". Прије него што сам ја успјела да схватим шта ме је уопште снашло, он је своје обавио, задовољно се завалио на леђа и са оним самоувереним осмијехом рекао нешто у фазону: Како ти је било?! Наравно, нисмо поновили овај „урнебесни" акт више никада.

5. Он је инсистирао да гризе клиторис током оралног секса! И не само једном, већ је наставио то да ради и након што сам му рекла да престане. Морала сам буквално рукама да гурам његову главу и нисам жељела да наставим даље са њим. Кретен се наљутио и почео да ме вријеђа!

6. Био је заиста атрактиван и обдарен момак. Како се ближио врхунац почео је да виче да је шампион и да је најбољи у кревету. А онда се само сручио поред мене и заспао. Било је стварно уврнуто, у најмању руку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана