Devet znakova da ste odlični u krevetu

Devet znakova da ste odlični u krevetu 21.10.2018 12:01 | Agencije

Stručnjaci tvrde da postoje određeni znakovi po kojima možete da znate da li ste dobri u krevetu, a nemaju nikakvu vezu s vašim fizičkim obilježjima.

Seksolog Betani Rikardi i osnivač stranice loveralert911.com Kevin Darne otkrivaju koji su to znaci koji karakterišu dobrog ljubavnika ili ljubavnicu.

Dakle, ukoliko se pronalazite u ovih devet stvari, nemate brige - u krevetu ste vjerovatno svoj na svome.

1. Volite seks

Vrlo je jednostavno, ako volite i uživate u seksu, velike su šanse da ste i dobri u njemu.

"Ako stalno smišljate nove načine da udovoljite partneru u krevetu, ako stalno čitate o seksu i novim pozama i igračkama, a uživate u spontanom i uzbudljivom seksu, to znači da želite da budete najbolji i da se usavršavate u seksu", kaže Darne.

2. Otvorenog ste uma i isprobavate nove stvari

Rikardi kaže da isprobavanje novih poza uglavnom znači da su ljudi dobri u seksu. U to ubraja i predigru.

"Mnogi će se složiti da je predigra najbolji dio seksa, a niko ne voli osobu koja se stalno drži iste rutine", kaže ona.

3. Imate samopouzdanja

"Ako imate samopouzdanja to znači da ćete najvjerovatnije ostaviti upaljeno svijetlo, pojaviti se potpuno goli pred partnerom ili obući neki seksi donji veš. Preuzimate kontrolu, govorite šta želite i entuzijastični ste", kaže Rikardi i dodaje da to podstiče i partnera da s vama ima samopouzdanja.

4. Znate šta vas dovodi do vrhunca

Darne tvrdi da osoba koja je dobra u krevetu nikad neće zavisiti samo od partnera.

"Žena koja je istražila svoje telo i zna kako da dođe do vrhunca, to isto može naučiti i skoro svakog muškarca. Seksualno proaktivna osoba ne prepušta stvari slučaju", kaže on i dodaje da u seksu ne treba biti pasivan.

5. Oboje ste raspoloženi

To ne znači samo da ćete dobiti vokalnu potvrdu partnera ili partnerke u trenutku seksa.

"Možete znati da ste dobri u seksu kad vaša partnerka gura svoje bokove prema vama. Vjerujte mi, to znači da šta god u tom trenutku radite, radite dobro", kaže Rikardi.

6. Proširenje vagine

Da, dobro ste pročitali. Rikardi tvrdi da će dobar seks dovesti do proširenja vagine tokom penetracije.

"To znači da su se vaginalni mišići opustili, što znači da dobro to radite", kaže Rikardi.

7. Želite da zadovoljite partnera

"Odličan ljubavnik ili ljubavnica uvek više uživa u pružanju nego u primanju. Uvijek žele da nadmaše partnera u zadovoljavanju jedno drugog", kaže Darne.

8. Pazite i vokalizujete

Dobar ljubavnik/ca uvijek prati pokrete, uzdahe i reakcije druge osobe, kaže Darne. Na taj način zna da li nešto radi kako treba ili i ne baš. Isto važi i u obrnutom smjeru - dobar ljubavnik jasno daje do znanja partneru šta mu odgovara, a šta ne.

9. Pamte vas

Vrlo je jednostavno - ako vam je s nekim seks bio odličan, to ćete uvijek pamtiti.

"Mnogi od nas doživjeli su situaciju da su s nekim imali fantastičan seks, no od te osobe smo morali da se udaljimo iz nekih drugih razloga. Međutim, s vremena na vrijeme kao da imamo flešbekove tog događaja kad smo sami ili čak s novim partnerom. Odličnog ljubavnika ne može se zaboraviti", kaže Darne.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica