Дест типова мушкараца уз које је дугорочна срећа немогућа

Агенције
Дест типова мушкараца уз које је дугорочна срећа немогућа

Због њихове природе или особина, са овом врстом мушкараца је готово немогуће остварити здраву љубавну везу. Зато, наш савјет је да их избјегавате.

Недостатак труда и амбиције, свакодневна контрола и љубоморни испади су јасни знакови да ваш партнер није добар избор за озбиљну везу и брак.

Многи тако игноришу знакове, мислећи да ће се ствари временом поправити, али права истина је да оне углавном постају све горе.

Зато би требало да научите да препознате лоше типове, те да их избегавате.

1. Кућни тип

Кућни тип већ на почетку везе одаје знаке да ниеј заинтересован за друштво и околину. Право уживање му је да остане код куће и дружи се са партнерком, а хоби и активности готово да нема. Док се њему такав стил живота допада, с временом такво понашање може да постане заморно, а веза ће стагнирати.

2. Шкртица

Иако је сасвим оправдано да мушкарац жели да штеди новац, претјеривање у томе ће одбити већину жена. Тако мушкарце који стално пребројавају новацили још горе "заборављају" новчаник, када је поред лепше половине, треба избјегавати у широком луку.

3. Несигуран

Овај мушкарац не зна шта хоће. Један дан жели везу, други вам прича о породици, а већ слиједећег је убеђен да ваша веза није оно право. Овај мушкарац вјероватно жели све наведено, али само не са вама.

4. Љењивац

На почетку везе, већина мушкараца се труди да шармира жену својим амбицијама, али временом се они претворе у пусте снове. Управо због тога, мушкарци који су лијени, не размишљају о новом или бољем послу, а није им проблем да затраже новац од своје партнерке.

5. Не жели да одрасте

Мушкарци који не желе да одрасту се у свему ослањају на своје родитеље. Они им пружају дом, ручак је увијек на столу, као и испеглана гардероба. Такав мушкарац не одаје утисак да ће их икада моћи да буде глава породица.

5. Контрол-фрик

Ово је можда најгори тип мушкарца, јер он стално прати своју партнерку. Контролише њен покрет, друштво у коме се креће, па чак и посао. У складу са тим, често зна да направи љубоморне сцене, за шта је одговорна велика несигурност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана